Brașov. Paradisul Acvatic se extinde. Bazine noi, tobogane. Chiar și un magazin Lidl

Last Updated on martie 13, 2019 Paradisul Acvatic din Brașov se extinde cu noi zone de agrement. Chiar lângă se va construi și un magazin Lidl.

În vederea realizării investiţiei, compania deţinută de acesta, Dip & Gip, a obţinut autorizaţia de construire pentru noul proiect, care este valabilă 12 luni. Conform acestui document, noile bazine, tobogane, vestiare, chioşcuri, dar şi alte amenajări ar urma să se construiască pe o suprafaţă de 4.570 de mp, suprafaţa desfăşurată a construcţiilor urmând să fie de 4.623 mp. Investiţia este estimată la 1,5 milioane de euro.

Brașov. Paradisul Acvatic se extinde. Bazine noi, tobogane. Chiar și un magazin Lidl 1

După cum a precizat omul de afaceri, lucrările ar urma să demareze la vară, iar durata de execuţie prevăzută este de doi ani, însă acesta doreşte ca întregul proiect să fie finalizat anul viitor. „Vom face o zonă estivală, cu tobogane, un bazin cu valuri şi alte amenajări.

De asemenea, în partea din faţă a complexului vom amenaja şi un centru comercial, care va fi oferit spre închiriere, unde se vor vinde alimente şi nu numai, astfel ca persoanele care vin la Paradisul Acvatic să aibă oportunitatea ca la plecare să îşi facă şi cumpărăturile”, a declarat pentru bzb.ro Dumitru Ioan Puchianu, acţionarul majoritar al companiei.

Previous Story

Restaurante din Brașov se alătură protestului pentru autostrăzi. Timp de 15 minute vor pune Imnul României

Next Story

Compania de apă înlocuiește contoarele de branșament în Brașov și Poiana Brașov.