Brașov. Naomi Reniuț-Ursoiu: „Brașovenii nu înghit minciunile PSD! Astăzi, mitingul ”pro-european”(?) al partidulului de guvernământ s-a încheiat după doar 15 minute, în huiduielile brașovenilor veniți în Piața Sfatului. Deși au …”

Last Updated on martie 24, 2019 PSD a organizat un miting de doar 15 minute în Piața Sfatului apoi toți politicienii de la București au întins-o repejor. Tot a fost timp pentru o cafteală între doi pensionari, pe motive ideologice.

Conflictul a început după ce un simpatizant al partidului de guvernământ și un protestatar anti-PSD s-au lovit cu pumnii și picioarele după ce s-ar fi contrazis pe tema măsurilor luate de social-democrați în ultima perioadă, scrie Observatorulbv.ro, preluat de Stirile Pro Tv.

Vezi aici Video:

Naomi Reniuț-Ursoiu: „Brașovenii nu înghit minciunile PSD!
Astăzi, mitingul ”pro-european”(?) al partidulului de guvernământ s-a încheiat după doar 15 minute, în huiduielile brașovenilor veniți în Piața Sfatului. Deși au adus cu autocarele susținători din alte județe, pentru a poza triumfalist în Centrul Vechi, pesediștii au plecat cu cozile între picioare.

Sunt mândră de brașovenii mei care nu au stat indiferenți la această pseudo manifestație.
Respect! Și haideți la vot, pe 26 mai!”

În schimb, cei de la PSD s-au bucurat și de cele 15 minute. Marius Dunca: „O zi frumoasa, astăzi, la Brașov! Împreună cu oamenii, uniți în inima României, uniți în Europa!”
Brașov. Naomi Reniuț-Ursoiu: „Brașovenii nu înghit minciunile PSD! Astăzi, mitingul ”pro-european”(?) al partidulului de guvernământ s-a încheiat după doar 15 minute, în huiduielile brașovenilor veniți în Piața Sfatului. Deși au ...” 1
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Fântânile arteziene au intrat în reparaţii, până în Duminica Floriilor

Next Story

Arhitectul Gruia Hilohi: „Diferenţa dintre Braşov şi Braşov, povestită pe scurt. Pavaj 1916, din pavele fasonate de dimensiuni standard, plus pavele speciale pentagonale de bordură şi pavele speciale cu rotunjire, pentru intradosul şinei de tramvai. Pavaj 2019, din pietre abnorme, nesortate (“rebut de carieră”), tăiat cu …”