Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Iată că se poate! Zero (0) germeni/cm2 în toate facilitățile destinate tratamentului pacienților arși grav din sectorul dedicat acestora la Spitalul de Urgență Brașov: acesta este …”

Last Updated on martie 20, 2019 Medicul Dan Grigorescu a anunțat miercuri că la secția de arși de la Spitalul Județean Brașov sunt 0 germeni. Viața pacienților nu este pusă în pericol, cum a fost la Institutul Marius Nasta din București.

Din numărul total de pacienți internați în Institutul Marius Nasta, 17 au avut infecții asociate cu acinetobacter, din care 4 s-au externat, iar 13 au decedat, potrivit Obesrvator Tv.

Grigorescu Dan: „Iată că se poate!
Zero (0) germeni/cm2 în toate facilitățile destinate tratamentului pacienților arși grav din sectorul dedicat acestora la Spitalul de Urgență Brașov: acesta este rezultatul muncii de echipă a colectivului (și așa mult prea mic fata de normativul legal!) din secția de chirurgie plastică!

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Iată că se poate! Zero (0) germeni/cm2 în toate facilitățile destinate tratamentului pacienților arși grav din sectorul dedicat acestora la Spitalul de Urgență Brașov: acesta este ...” 1

E doar începutul drumului prin care dorim recuperarea încrederii pierdute în spitalul public de stat românesc.
Nu-i puțin lucru, nu?”

Previous Story

Brașov.Primarul George Scripcaru: „Străzi noi cu 4 benzi și sens giratoriu pentru a face legătura cu zona viitorului spital regional, zona de dezvoltare Bartolomeu Nord – Ocolitoarea Municipiului”

Next Story

Foto Brașov. Accident în lanț! 2 camioane și 4 autoturisme. Două persoane rănite, pe DN1, ieșire Codlea