Brașov. Alexandru, fiul milionarului Ioan Neculaie, și-a dat părinții în judecată. Decizia judecătorilor

Last Updated on martie 11, 2019 Un proces mai puțin obișnuit a fost judecat de Tribunalul Brașov. Alexandru, fiul lui Ioan Neculaie, și-a dat părinții în judecată, revendicând o proprietate din Brașov.

Juniorul nu a avut câștig de cauză.

“Soluția pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Neculaie Alexandru împotriva pârâţilor Neculaie Ioan şi Neculaie Gina. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată azi, 7.03.2019, în condiţiile art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă”, au decis magistrații, potrivit Can Can.

Brașov. Alexandru, fiul milionarului Ioan Neculaie, și-a dat părinții în judecată. Decizia judecătorilor 1

Ioan Neculaie și-a ținut fiul mereu în “umbră”. Iată însă că recent milionarul a ajuns să fie dat în judecată chiar de băiatul său. Inclusiv Gina, femeia care a fost alături mereu de afacerist, cel puțin până în momentul divorțului, din 2006, a fost chemată în instanţă.

Mama lui Alexandru a devenit cunoscută după ce numele soțului ei a fost legat de falimentul Roman Brașov. Fiul milionarului ar fi fost tot timpul, și el, la curent cu activitățile “bătrânului”.

Previous Story

Brașov. Mesaj și pentru Transbus Codreanu? Primarul George Scripcaru cere firmelor autobuze noi, mai puțin poluante. „Va trebui să vedem ce se întâmplă cu acele autobuze pe care le vedem prin oraş la …”

Next Story

Brașov. Primarul George Scripcaru, curățenie exemplară pentru Sărbătorile de Paști. „Vineri am avut o întâlnire cu reprezentanții firmelor cu care Primăria are contract pentru întreținerea domeniului public …copul a fost de a stabili un program cu activități și termene foarte clare, astfel încât la sfârșitul lunii aprilie, când este Paștele, orașul să fie …”