(Last Updated On: March 14, 2019)

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, anunță că se alătură protestului „România vrea autostrăzi”

Adrian Veştea: „Și Brașovul vrea autostrăzi!
Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, față de situația infrastructurii rutiere din România, în special fața de lipsa autostrăzilor.

Adrian Veştea: „Și Brașovul vrea autostrăzi! Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, față de situația infrastructurii rutiere din România, în special fața de ...” 1

Astfel că, vineri, 15 martie, începând cu orele 15.00, vom înceta activitatea timp de 15 minute! ”

Conducerea pub-ului Deane’s, de pe strada Republicii, a decis să posteze în faţa locaţiei un banner de susţinere a campaniei #şîeu – „România vrea autostrăzi”, anunță bzb.ro.

Deanes Irish Pub & Grill: „Și Deane’s vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în pub-ul nostru timpul se va opri în loc, exact cum de 30 de ani s-au oprit dorințele de a evolua și intențiile bune ale celor ce conduc România!
Adrian Veştea: „Și Brașovul vrea autostrăzi! Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, față de situația infrastructurii rutiere din România, în special fața de ...” 2

E timpul să ne oprim și noi, prima oară doar pentru 15 minute!”