Și Brașov-Codlea cu autobuze RATBV. Mihai Cîmpeanu: „Serviciul de transport public local se va face cu autobuze, începând de la …”

Last Updated on februarie 26, 2019 Consiliul Local Codlea a aprobat ieri proiectul de transport Brașov-Codlea cu autobuze RATBV, după modelul liniei 101 Brașov-Cristian.

”Este un prim pas spre normalitate în privința transportului public de persoane.
Astăzi s-a aprobat proiectul de hotărâre prin care transportul pe ruta Codlea – Brașov va fi preluat de către Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Brașov. Urmează ca în viitorul apropiat să fie stabilite toate condițiile de transport, inclusiv prețul unui bilet.

Și Brașov-Codlea cu autobuze RATBV. Mihai Cîmpeanu: „Serviciul de transport public local se va face cu autobuze, începând de la ...” 1

Serviciul de transport public local se va face cu autobuze, începând de la 1 iulie” a precizat Mihai Cîmpeanu, viceprimarul Municipiului Codlea, pe Facebook,.

Încă nu a fost stabilit un preț al biletelor dar primele curse vor începe de la 1 iulie 2019.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Surse: Ar putea fi concesionat celor care operează aeroporturi ca Gatwick (Londra), Frankfurt sau Ataturk. „Ne-am gândit la linii către zonele în care sunt mulți români – Londra, Spania, Italia, dar și la zonele de unde se va face mai ușor schimbul la curse către alte zone, cum ar fi Munchen sau Viena”

Next Story

Brașov. Corina Crețu: „Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea …”