Reapare FC Brașov?! Corona Brașov și ACS SR Braşov vor fuziona. Primarul George Scripcaru promite și modernizarea stadionului Tineretului

Last Updated on februarie 6, 2019 Primarul George Scripcaru se pregătește serios pentru un nou mandat și anunță o nouă serie de investiții care să fie demarate după ce va câștiga din nou. Este vorba de o Sală Polivalentă de 10,000 de locuri și modernizarea Stadionului Tineretului.
Până atunci, echipa Primăriei, Corona Brașov, va fuziona cu echipa de fotbal ACS SR Braşov pentru ca noua echipă să se numească FC Brașov.

O nouă formație de tradiție din România va renaște. Astfel, negocierile din Corona Brașov și ACS SR Braşov au intrat pe ultima sută de metri, iar la finalul săptămânii actele de fuziune vor fi semnate, informează Digi Sport.

Reapare FC Brașov?! Corona Brașov și ACS SR Braşov vor fuziona. Primarul George Scripcaru promite și modernizarea stadionului Tineretului 1

Primul obiectiv al fuziunii este acela ca noua echipă să se numească FC Brașov. “Din punctul nostru de vedere avem toată deschiderea pentru acestă asociere. În acest moment suntem pe un drum bun, sper ca până la finalul acestei săptămâni actele să fie semnate“, a spus Liviu Dragomir, președintele celor de la Corona Brașov, conform Monitorul Expres.

Planul ca Brașovul să redevină o forță în fotbalul românesc prinde contur. În urmă cu aproape două săptămâni, George Scripcaru (52 de ani), primarul de sub Tâmpa, a anunţat modernizarea a cel puţin două stadioane şi construirea unei Săli Polivalente de cel puţin 10.000 de locuri.

La patru ani distanţă de la retrogradarea lui FC Braşov, oraşul va avea din nou condiţii de top pentru fotbalul profesionist. Stadioanele Metrom şi Carpaţi vor fi modernizate, iar acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi cu arena Tineretului, după rezolvarea procedurilor legale. Dar “regina” planului este Sala Polivalentă ce urmează să se construiască şi care va rivaliza cu cele din Cluj Napoca şi Bucureşti.

“Din punct de vedere sportiv se pun bazele unei echipe care să facă cu adevărat performanţă. A fost prezentat şi un proiect cu un stadion nou la Braşov, iar acest lucru va crea o emulaţie în rândul braşovenilor“, a spus Florin Stîngă, antrenorul celor de la ACS SR Municipal Brașov. Din punct de vedere sportiv, Adrian Szabo, Florin Stîngă şi Petre Lucian vor fi responsabili de găsirea noi jucători.

Previous Story

Brașov. Regulamentele celor trei colegii în atenția Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Next Story

Brașov. Spitalul Județean, oficial în Programul Naţional pentru AVC. Medicul Florin Orţan: „Braşovul era unul dintre puţinele judeţe din România care nu se încadra în aceste standard. În urma vizitei ministrului Sănătăţii …”