Protest Brașov. Mergi? Nelu Corbu: „Astăzi mă duc la protest în fața Prefecturii.Pentru susținerea magistraților și împotriva modificărilor din Justiție, ce lovesc decisiv în statul de drept!E nevoie și de tine, hai și tu!”

Last Updated on februarie 24, 2019 Brașovenii sunt chemați în această seară la protest, în fața Prefecturii, de la ora 18:00.

Nelu Corbu: „Astăzi la ora 18.00 mă duc la protest în fața Prefecturii.
Pentru susținerea magistraților și împotriva modificărilor din Justiție, ce lovesc decisiv în statul de drept!
E nevoie și de tine, hai și tu!

Protest Brașov. Mergi? Nelu Corbu: „Astăzi mă duc la protest în fața Prefecturii.Pentru susținerea magistraților și împotriva modificărilor din Justiție, ce lovesc decisiv în statul de drept!E nevoie și de tine, hai și tu!” 1

Reactiv Brasov: „Magistrații din Brașov au protesat in fața Judecătoriei împotriva OUG 7/2019.

Tudorel Toader calcă pe urmele lui Lucrețiu Pătrășcanu și duce Justiția sub control politic. Pătrășcanu a căzut victimă propriului sistem, i s-a făcut dosar politic și a fost înlăturat chiar de cei pe care i-a servit, de comuniști.
Protest Brașov. Mergi? Nelu Corbu: „Astăzi mă duc la protest în fața Prefecturii.Pentru susținerea magistraților și împotriva modificărilor din Justiție, ce lovesc decisiv în statul de drept!E nevoie și de tine, hai și tu!” 2

Noi ii dorim binele lui Toader, ii dorim să se abroge OUG 7/2019”.

Previous Story

Brașov. Recompensă. Spargere la Viscri. Papuci și șosete furate, în valoare de 5.000 de euro. „De mai mult de 15 ani, în Viscri funcționează o asociație a femeilor – “Viscri Începe”. Femeile din sat fac papuci din pâslă si împletesc ciorapi de lână, pe care …”

Next Story

Teleormanul primește dublu față de Brașov, bani de la buget. Adrian Veștea „în cazul în care judeţul Braşov primea o sumă egală cu cea alocată Teleormanului, nu-mi trebuiau cele 23 de milioane de lei pentru Aeroport. Dacă era un echilibru, trebuia să fie pentru toată lumea, nu să fie decalaje de genul acesta”