Protest Brașov. Mergi? Naomi Reniuț-Ursoiu: „În seara asta voi ieși să protestez și să o susțin pe Laura Kovesi. Protestez pentru că aici este țara mea și simt cum o …”

Last Updated on februarie 15, 2019 Brașovenii sunt chemați la protest vineri seara după ce Secția Specială înființată de PSD a început să o ancheteze pe Laura Codruța Kovesi pentru a o bloca în cursa pentru postul de  procuror șef european. Secția Specială trebuie desființată, spune Comisia de la Veneția.

Protestul de la Braşov va începe la ora 18.00, la Prefectura Braşov, mesajul transmis de organizatori fiind „corupţia poate fi învinsă, nu abandonăm!”, informează bzb.ro.

Protest Brașov. Mergi? Naomi Reniuț-Ursoiu: „În seara asta voi ieși să protestez și să o susțin pe Laura Kovesi. Protestez pentru că aici este țara mea și simt cum o ...” 1

Naomi Reniuț-Ursoiu: „În seara asta voi ieși să protestez și să o susțin pe Laura Kovesi.
Protestez pentru că aici este țara mea și simt cum o pierd printre miriade de povești de sărăcie și corupție.
Protestez pentru că m-am săturat să fim sfidați de frăția penalilor care fac legea pentru buricul lor.

Protestez pentru că mi-e silă de vagaboandele ministeriabile care căpușează resursele publice în timp ce prin spitale nu găsești nici ață să-ți închidă operația.
Protestez pentru că m-am săturat să văd cum oamenii de valoare sunt sistematic călcați în picioare și forțați să se resemneze sau să plece din țară.

Protestez pentru că nu mai vreau să văd cum bătrânii stau la cerșit pe stradă după ce o viață întreagă au dus în spate statul ăsta.
Protestez pentru că nu vreau copiii desculți să-și piardă speranța, să se abrutizeze și să renunțe la a deveni oameni.

Protestez pentru că noi românii merităm mai mult decât kitschul opulent al baronilor locali.
Protestez pentru că vreau să opresc toată această mascaradă și ipocrizie instituționalizată, în care un om e vânat pentru că a îndrăznit să-și facă meseria.
Protestez pentru că e datoria mea și a fiecăruia dintre noi să ne luăm țara înapoi și să o punem la loc pe harta Europei”.

Previous Story

Brașov. Criminalul Florin Buliga a primit închisoare pe viață. Ce despăgubiri au primit părinții victimei. Nicio urmă de regret la aflarea sentinţei. “Se comporta ca și când ar fi spart vaza din sufragerie”

Next Story

Aeroportul Brașov. Noua generație de politicieni brașoveni a reușit ce n-au reușit Căncescu și Scripcaru. Scandal eficient în Parlament pentru bani destinați Aeroportului Brașov. Acum doar 23 de milioane. Declarații Deputata Mara Mareș PNL, Deputatul Tudor Benga USR, Deputatul Andronache Gabriel PNL, Deputata Roxana Minzatu, PSD