Brașov. Criminalul Florin Buliga a primit închisoare pe viață. Ce despăgubiri au primit părinții victimei. Nicio urmă de regret la aflarea sentinţei. “Se comporta ca și când ar fi spart vaza din sufragerie”

Last Updated on februarie 15, 2019 Criminalul Florin Buliga a primit închisoare pe viață după ce anul trecut și-a omorât soția și cei doi copii.

Pentru că a premeditat totul şi pentru că expertiza psihiatrică a demonstrat că avea discernământ, bărbatul a primit pedeapsa maximă, informează observator.tv.
Brașov. Criminalul Florin Buliga a primit închisoare pe viață. Ce despăgubiri au primit părinții victimei. Nicio urmă de regret la aflarea sentinţei. "Se comporta ca și când ar fi spart vaza din sufragerie" 1

„S-a dispus condamnarea la pedeapsa detențiunii pe viață pentru infracțiunea de omor calificat asupra membrilor familiei”, a declarat  Gabriela Nicoleta Chihaia, președinte tribunal.

„Ma așteptam ca atunci cand s-au pus concluziile finale să găsesc un om puternic. Am gasit o persoană super-egoistă, care se comporta ca și când ar fi spart vaza din sufragerie”, a aspus Marius Gheorghe Iacobescu, avocatul familiei.

Criminalul trebuie să plătească şi daune morale familiei, constituită parte civilă. 150 de mii de euro părinţilor soţiei ucise şi 45 de mii de euro către sora femeii.

Decizia de astăzi de condamnare pe viaţă este prima de acest gen din Braşov. Hotărârea magistraţilor nu este însă definitivă.

Previous Story

Aeroportul Brașovului mai mare ca Otopeniul și închis sau mai mic și funcțional? Doftoreanu Iulian, despre un aeroport din Suedia: „Ne plângem de lipsa fondurilor, dar dăm din coate să construim ceva mai ceva decât Otopeniul, că ne trebuiesc încă nu știu câte sute de milioane, când pista este deja construită. Știți ce capacitate de transport călători are Skavsta cu cele șase porți de îmbarcare ale lui?”

Next Story

Protest Brașov. Mergi? Naomi Reniuț-Ursoiu: „În seara asta voi ieși să protestez și să o susțin pe Laura Kovesi. Protestez pentru că aici este țara mea și simt cum o …”