Brașov. Spitalul Sf. Constantin: „Am adunat cele mai haioase întrebări primite la Call Center în ultimul timp: Domnișoară, am memorie multă, dar niciodată nu știu unde o pun/Nu vă supărați, ce fac dacă nu știu CNP-ul, că nu e în țară?/ Nu vă supărați, la etajul II se ajunge pe la…”

Last Updated on februarie 3, 2019 Spitalul Sf. Constantin din Brașov are un Call Center. Iar a la orice Call Center care se respectă, se spun multe chestii amuzante.

Reprezentanții Spitalului Sf. Constantin au scris pe Facebook: „Am adunat cele mai haioase întrebări primite la Call Center în ultimul timp și, pentru că e weekend, vă oferim topul 7 Brașov. Spitalul Sf. Constantin: „Am adunat cele mai haioase întrebări primite la Call Center în ultimul timp: Domnișoară, am memorie multă, dar niciodată nu știu unde o pun/Nu vă supărați, ce fac dacă nu știu CNP-ul, că nu e în țară?/ Nu vă supărați, la etajul II se ajunge pe la...” 1
7. Aș putea avea o programare la doctorul care e cu capul? (N.R.: Dr. Ionuț Horia Cioriceanu, medic specialist neurologie)
6. Am o programare la haltere. (N.R.: Monitorul Holter înregistrează în mod continuu ritmul inimii în timpul activităților de zi cu zi, de obicei pe o perioadă de 24 ore.)

Brașov. Spitalul Sf. Constantin: „Am adunat cele mai haioase întrebări primite la Call Center în ultimul timp: Domnișoară, am memorie multă, dar niciodată nu știu unde o pun/Nu vă supărați, ce fac dacă nu știu CNP-ul, că nu e în țară?/ Nu vă supărați, la etajul II se ajunge pe la...” 2

5. Nu vă supărați, ce fac dacă nu știu CNP-ul, că nu e în țară? (N.R.: la programarea consultațiilor se solicită datele personale ale pacientului)
4. Sunteți om, nu robot, nu? (N.R.: întrebare telefonică în Call Center)

3. Domnul doctor Dăncescu mai funcționează după amiază? (N.R.: dr. Mihail Dăncescu, medic primar neurochirurgie)
2. Domnișoară, am memorie multă, dar niciodată nu știu unde o pun
1. Nu vă supărați, la etajul II se ajunge pe la etajul I?”

Spitalul Sf Constantin reprezinta o alternativa viabila pentru un numar mare de pacienti in cautare de servicii medicale la nivel calitativ international, asigurate de personal calificat si amabil, intr-un mediu sigur si confortabil.

Previous Story

Brașov. Ministrul Educației, despre cele 3 școli care obligă elevii „necorespunzători” să se transfere. „Era o întelegere între părţi, dar …”

Next Story

Brașov. Ce spune Inspectoratul Școlar despre scandalul de la  Colegiile Naţionale „Andrei Şaguna”, „Dr. Ioan Meşotă” şi „Grigore Moisil”.  Ariana Bucur:„Elevii aflaţi în situaţiile în care nu pot îndeplini criteriile de performanţă prevăzute în …”