Brașov. Primele 12 autobuze electrice de 18 metri, în faza de licitație. Vor mai fi achiziționate încă 8 autobuze electrice cu lungimea de 12 m

Last Updated on februarie 11, 2019 Achiziția primelor 12 autobuze electrice cu lungimea de 18 metri, 4 stații de încărcare rapidă și 12 stații de încărcare lentă pentru Brașov, cu o valoare estimată a contractului de 39,5 milioane de lei, a fost postată vineri pe portalul de achiziții publice (SICAP).

Proiectul se derulează în baza acordului de parteneriat şi a protocolului de asociere dintre Municipiul Brașov și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP). Termenul de depunere al ofertelor este 10 aprilie, iar selecția se va face în funcție de cel mai bun raport calitate-preț. Durata contractului este de 24 de luni din momentul semnării cu furnizorul care va câștiga achiziția.

Brașov. Primele 12 autobuze electrice de 18 metri, în faza de licitație. Vor mai fi achiziționate încă 8 autobuze electrice cu lungimea de 12 m 1

(Foto Primaria Brasov/Andrei Paul)

Prin același parteneriat, vor mai fi achiziționate încă 8 autobuze electrice cu lungimea de 12 m, 3 staţii de încărcare rapidă şi 8 staţii de încărcare lentă. Și acest proiect a fost depus pentru finanțare, valoarea totală estimată a investiţiei fiind de 26.990.400 de lei.

În total, pe lângă contractul de achiziție a 105 autobuze Menarini (aflat în derulare), Primăria Brașov intenționează să mai cumpere alte 133 mijloace de transport în comun, respectiv 51 troleibuze, 10 autobuze midi hibrid, 52 autobuze electrice, 20 autobuze hibrid, anunță Primăria Brașov.

Licitația MDRAP cuprinde două loturi, unul destinat Brașovului, iar celălalt destinat Timișoarei. Valoarea totală estimată a achiziției pentru cele două loturi este de 184,5 milioane lei.

Previous Story

Aeroportul Brașov. 4 firme sunt interesate să construiască terminalul. Adrian Veștea: „Avem de unde selecta și sperăm ca etapele de evaluare să fie parcurse fără probleme, astfel încât …”

Next Story

Miahi Covaliu, COSR: „Braşov, Râşnov, Predeal, Cheile Grădiştei pot forma cel mai puternic centru pentru sporturile de iarnă din Europa de sud-est”