Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Primul caz primit în noua unitate de arși din Brașov. Cam asta e nevoia de personal în cazul inițierii terapiei de specialitate a “marelui ars”: echipa ATI (doi medici de gardă + două asistente), echipa de…”

Last Updated on februarie 9, 2019 Medicul Dan Grigorescu de la Spitalul Județean anunță primul caz primit în noua unitate de arși din Brașov.

În cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență a fost creat un Sector pentru Arși Grav (SAG), parte integrantă a Compartimentului de Arsuri din structura Secției Clinice Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri, conduse de dr. Dan Grigorescu,  potrivit Consiliului Județean.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris: „Pe locuri, fiți gata…(9.02.2019, ora 6.45, primul caz primit în noua unitate de arși din Brașov)

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Primul caz primit în noua unitate de arși din Brașov. Cam asta e nevoia de personal în cazul inițierii terapiei de specialitate a "marelui ars": echipa ATI (doi medici de gardă + două asistente), echipa de...” 1

Cam asta e nevoia de personal în cazul inițierii terapiei de specialitate a “marelui ars”: echipa ATI (doi medici de gardă + două asistente), echipa de chirurgie plastică “fără arsuri” (doi medici specialiști și un rezident + două asistente din blocul operator și una din secție + o infirmieră-tot din bloc), la care s-au adăugat un medic chirurg generalist de gardă, în scopul evaluării și rezolvării elementelor de politraumă (totul conform protocolului spitalului nostru, gândit înainte de a se “da drumul” unității de arși) și un medic specialist în imagistică radiologică medicală.
Ca să nu mai vorbim de cei care îi vor asigura tratamentul și îngrijirea în secție…

Să mai spun că pentru pacientul din Tg. Jiu, tocmai ajuns la Brașov după 5h 1/2 de transport rutier, șansele (atâtea câte sunt) sunt conservate la maximum?”

Previous Story

Brașovul va susține și producția celui de-al cincilea episod al producției „Wild Carpathia“. Primarul George Scripcaru: „Este un film care a adus foarte multă notorietate României și Brașovului până acum și a fost vizionat în toată lumea. Așteptăm un …”

Next Story

Autostrada A13 Bacău – Brașov are finanţare în Bugetul pe 2019 chiar dacă nu este dorită