Brașov. Fiul lui Cioacă şi al Elodiei nu mai vrea să le poarte numele

Last Updated on februarie 5, 2019 Fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, Patrik, a obținut în instanță dreptul de a-și schimba numele. Băiatul are acum 14 ani şi este crescut de Ana Maria Ene, sora fostului poliţist, şi de soţul acesteia, Vasile Iulian Ene.

Cei doi au obţinut și custodia copilului.

Instanţa a fost de acord cu solicitarea făcută de soţii Ene, iar Patrick nu va mai purta numele de familie Cioacă, conform informaţiilor obţinute presa centrală. „Admite cererea. Încuviinţează schimbarea numelui minorului, pe cale administrativă”, au decis magistraţii de la Judecătoria Piteşti, citați de bzb.ro.

Brașov. Fiul lui Cioacă şi al Elodiei nu mai vrea să le poarte numele 1

Patrick s-a orientat către latura sportivă şi vrea să ajungă un mare jucător. Puştiul a devenit membru al Federaţiei Române de Baschet, alături de marii sportivi ai ţării.

Dispărută în 2007, Elodia Ghinescu a fost căutată timp de 9 ani de poliţişti, iar cazul ei a devenit material de studiu la Academia de Poliţie şi la Facultatea de Drept. Teribila crimă i-a fost atribuită fostului soţ, Cristian Cioacă, aflat în acest moment după gratii. El a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Autoritățile din Covasna cer bani lui Dăncilă pentru finalizarea lucrărilor. Îi vor refuza și pe aceștia așa cum PSD a refuzat ani și ani să dea bani pentru Aeroport?  “Faptul că un aeroport aduce dezvoltare economică pe o rază de 60 de kilometri se poate demonstra prin …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Cum e mai bine? Tudor Benga: “Brașovul insistă să construiască un aeroport prea mare pentru bugetul propriu, în loc să se limiteze la unul mai mic, dar funcțional, pe care să îl poată extinde în timp, ca la Sibiu”