Brașov. Corina Crețu: „Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea …”

Last Updated on februarie 26, 2019 Prezenţi luni la Făgăraş, cu ocazia înfiinţării Microregiunii Ţara Făgăraşului, preşedintele Pro România, Victor Ponta, şi comisarul european pentru Politica Regională, Corina Creţu, au anunţat că vor candida la alegerile europarlamentare din luna mai.

Lista de candidaţi ai partidului va fi deschisă de Corina Creţu, care a anunţat că „am informat deja Comisia Europeană, Parlamentul European şi pe preşedintele Comisiei Europene că voi candida pe lista din cadrul Pro România”, informează bzb.ro.

Brașov. Corina Crețu: „Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea ...” 1

La rândul său, Victor Ponta, citat de „Buna Ziua, Făgăraş”, a declarat că „voi fi pe listă, dar nu merg la Parlamentul European (…) cred că este mai mare nevoie de mine în Parlamentul de la Bucureşti, iar criteriile pe care noi vom face lista pe care practic, Corina o deschide alături de mine, nu este un criteriu politic, ci un criteriu de competenţă”. Totodată, el a explicat şi de ce va deschide Corina Creţu lista: „Experienţa pe care Corina Creţu a dobândit-o în Parlamentul României, dar şi în Parlamentul European o recomandă pentru această poziţie”.

Corina Crețu a scris pe Facebook: „Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu astăzi în Făgăraș și să mă întâlnesc cu reprezentanți ai administrației locale din Sibiu, Brașov și Făgăraș, cei care sunt cei mai apropiați de cetățeni și primii care își asumă răspunderea pentru punerea în aplicare a proiectelor derulate cu fonduri europene.

Brașov. Corina Crețu: „Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea ...” 2 Brașov. Corina Crețu: „Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea ...” 3 Brașov. Corina Crețu: „Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea ...” 4

Le-am mulțumit pentru eforturile depuse în implementarea proiectelor cu fonduri structurale și totodată i-am felicitat pentru modul în care au folosit banii europeni pentru a transforma orașul Făgăraș, dar și imaginea județelor Brașov și Sibiu.Uniunea Europeană a finanțat în zona Făgăraș, Sibiu și Brașov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creșterea calității vieții cetățenilor.

UE a susținut aici investiții pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficiență energetică, susținerea mediului de afaceri și, nu în ultimul rând, modernizarea infrastructurii de apă și canalizare. Fondurile politicii de coeziune vor continua să sprijine dezvoltarea acestei zone.”

Previous Story

Și Brașov-Codlea cu autobuze RATBV. Mihai Cîmpeanu: „Serviciul de transport public local se va face cu autobuze, începând de la …”

Next Story

Brașov. Stadionul Municipal nu se mai face, se face un stadion sintetic cu bani de la FRF de doar 150,000 de euro. Primarul George Scripcaru: „„Primul pas în acest parteneriat dintre Primărie și FRF va fi amenajarea unui stadion cu dimensiuni omologate și suprafață de joc artificială. Prima variantă …”