(Foto/Video) Accident Brașov. Update. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1

Last Updated on februarie 13, 2019 Accident grav marți seara, pe DN1, la ieșire din Codlea spre Făgăraș. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe marginea drumului. 4 persoane au fost rănite.

În evenimentul rutier a fost implicat un autocar în care se aflau 25 de persoane. Autocarul s-a răsturnat, patru persoane fiind rănite şi transportate la spital, altor 4 fiindu-le acordate îngirjiri la faţa locului, informează Observator Tv. 

(Foto/Video) Accident Brașov. Update. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1 1 (Foto/Video) Accident Brașov. Update. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1 2 (Foto/Video) Accident Brașov. Update. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1 3 (Foto/Video) Accident Brașov. Update. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1 4 (Foto/Video) Accident Brașov. Update. Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1 5

Nu există pericol de explozie, lucrurile sunt sub control. Un microbuz al ISU se deplasează la locul accidentului pentru a prelua pasagerii”, au transmis asearăă reprezentanţii ISU Braşov.

Nu s-au stabilit condiţiile producerii accidentului, dar în judeţul Braşov în multe zone ninge abundent, iar vântul viscoleşte zăpada.
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov. Grav. 4 persoane rănite, autocar răsturnat cu 25 de pasageri, pe DN1

Next Story

Aeroportul Brașov. 358 de milioane  de lei refuzați de PSD. Mara Mareş: „Praf în ochi, marca PSD! Cuvântul zilei este IPOCRIZIE, fiți cinstiti și recunoașteți că nu vă pasă de Brașov!”