Video Brașov. Huiduit de brașoveni, Codrin Ștefănescu spune: „Sunt convins că BRAȘOV este un judeţ roşu, pro-PSD”

Last Updated on ianuarie 23, 2019 Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, a fost marți la Brașov unde a fost înjurat și huiduit de un grup de brașoveni. Cu toate acestea, Codrin Ștefănescu spune că Brașovul este un județ roșu, pro-PSD.

„Sunt convins că Braşovul este un judeţ roşu, adică un judeţ al oamenilor care gândesc pe partea social-democratică, oameni care ştiu ce înseamnă munca, oameni care respectă valorile și oamenii. De aceea am foarte mari dubii că partidele securistoide vor putea avea votul braşovenilor.
Video Brașov. Huiduit de brașoveni, Codrin Ștefănescu spune: „Sunt convins că BRAȘOV este un judeţ roşu, pro-PSD” 1

La mine a fost o conexiune logică. Nu te aștepți ca, într-un oraş unde a avut loc o revoltă a muncitorilor împotriva unei dictaturi, să vină după 30 de ani securitatea să-şi facă partide şi Braşovul să voteze”, a declarat Codrin Ştefănescu potrivit mytex.ro.

”În 15 februarie terminăm analiza pe care o facem de aproximativ patru luni. Am lansat în teritoriu la nivelul fiecărei localităţi această analiză, o muncă de sisif, pe care am făcut-o cu cetăţenii României pentru a vedea exact care este cea mai bună variantă.

Candidat PSD separat, candidat separat ALDE sau candidat PSD-ALDE. Pe 15 februarie ne uităm la toate rezultatele finale, la toate analizele din toate judeţele, din tot teritoriul. Vom avea cel mai mare sondaj pe care l-a avut cineva vreodată în acest sens, după care vom lua o decizie”, a mai afirmat Ştefănescu.

Vezi aici Videocu huiduielile:

Înaintea conferinței de presă, și alte persoane au fost huiduite de câțiva protestatari. Oamenii îi întrebau pe cei care intrau în hotel dacă merg la PSD, iar dacă cineva răspundea afirmativ, protestatarii huiduiau.

Previous Story

Video Brașov. Huiduieli pentru Codrin Ștefănescu, Marius Dunca și Roxana Mânzatu. „Rușine să vă fie” … ”Hoții”

Next Story

Adrian Urzicean: „„Cazul de la Brasov in care un om a lasat zeci de caini sa moara, agonizand de foame si sete, in timp ce sacii cu mancare din donatii zaceau nedesfacuti in camera alaturata, nu este despre el….Cazul este insa emblematic pentru impotenta unui stat corupt care se pregateste sa-l pedepseasca pe acel om, in cel mai optimist caz, cu o …”