Video Brașov. Autobuze înghețate. Valentin. „Făceam exerciții de scos aburi pe gura cu fiul meu. Il stii, cel de 6 ani. Care a nimerit, apoi, intr-un 21 in care cred ca era mai rece decât afara. ma întorc din Noua, urc intr-un 17, geamurile înghețate. Pe dinăuntru. Si ce aflu azi? Ghicești? Ca fiu-meu tușește. Cica i-a cam fost frig ieri… mi se pare normal sa mărești…”

Last Updated on ianuarie 10, 2019 O nouă zi cu autobuze RATBV înghețate scoase pe traseu. Iar biletele și abonamentele au fost scumpite. Probabil frigul din autobuze este mai scump anul acesta.

Pe pagina de Facebook RATBV, Valentin-Stefan Manea‎ a scris: „Draga companie, ce mai faci, cum iti mai merge? Afla despre mine ca sunt bine, sanatos. Nu acelasi lucru il pot spune despre baiatul meu, il stii, are 6 ani. Vrei sa stii de ce nu e bine? Pai hai sa-ti povestesc.

Video Brașov. Autobuze înghețate. Valentin. „Făceam exerciții de scos aburi pe gura cu fiul meu. Il stii, cel de 6 ani. Care a nimerit, apoi, intr-un 21 in care cred ca era mai rece decât afara. ma întorc din Noua, urc intr-un 17, geamurile înghețate. Pe dinăuntru. Si ce aflu azi? Ghicești? Ca fiu-meu tușește. Cica i-a cam fost frig ieri... mi se pare normal sa mărești...” 1

(foto arhivă)

De vreo 3 luni obisnuim sa folosim autobuzele liniei 25, din Avantgarden. Mi-am dat seama ca linia asta este Cenusareasa traseelor RatBv: mereu aceleasi autobuze in care fie este frig, fie sunt probleme cu usile, fie amandoua.

La fel si ieri, faceam exercitii de scos aburi pe gura cu fiul meu. Il stii, cel de 6 ani. Care a nimerit, apoi, intr-un 21 in care cred ca era mai rece decat afara. Si cu un sofer care la fiecare doua statii uita sa deschida usile de la mijloc. Sau nu functionau?

Si ce sa vezi, ma intorc din Noua, urc intr-un 17, geamurile inghetate. Pe dinauntru. Radea o doamna ca se intorcea de la Dambu Morii si zicea ca e ca acolo. Si ce aflu azi? Ghicesti? Ca fiu-meu tuseste. Cica i-a cam fost frig ieri.

In rest, e ok, mi se pare normal sa maresti, draga companie, pretul calatoriilor, al abonamentelor si sa pui calatorii sa-si valideze abonamentele. Asta face orice companie de transport public care nu este finantata de la bugetul local si nici din tarifele de transport.

AI autobuze moderne, in care vara este cald si iarna frig (bine, nu in toate, in cateva dintre ele este exact invers) si inteleg si de ce: vin vremuri grele si este important ca locuitorii acestui oras sa fie caliti, pregatiti. felicitari pentru initiative!

Ma bucur sa putem da exemplu si altor orase despre cum trebuie sa functioneze o companie de transport public a anilor 1960. Sunteti un exemplu pentru toti!”

Iulian Pap: „Așa se circulă pe ruta 22, rat brașov și pe altele ,cum ie afară ie și în autobuz mai schimbați naibi mașinile luați o grămadă de banii, și ați mai scumpit și abonamentele, dar condiți ioc”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Ceață sau poluare? Sebastian Lala: „Așa poluare nu am vazut in toti anii in care am iesit pe dealul asta sa imi plimb cainii… E horror! P.S.: Moțul ăla care iese din poluare e CET-ul”

Next Story

Brașov. Focar de gripă. 1.280 de braşoveni au ajuns la medic. Simptome