Tudor Benga: „Când aeroportul Brașov va avea 1% din traficul de aici eu voi fi foarte fericit! …Al treilea cel mai aglomerat aeroport din lume și primul ca trafic internațional. Zboruri către literalmente fiecare colț de lume, de la Tokyo la Sydney, de la Los Angeles la Buenos Aires”

Last Updated on ianuarie 11, 2019 Aeroportul Brașov rămâne obiectivul principal al orașului. Cu un simplu zbor ajungi în lumea civilizată, nu trebuie să faci 12-14 ore până la graniță pe drumuri pline de pericole.

Tudor Benga: „Al treilea cel mai aglomerat aeroport din lume și primul ca trafic internațional. Zboruri către literalmente fiecare colț de lume, de la Tokyo la Sydney, de la Los Angeles la Buenos Aires.

Vreo 90 de milioane de pasageri pe an. De mult îmi doream să-l văd. Când aeroportul Brașov va avea 1% din traficul de aici eu voi fi foarte fericit!”
Tudor Benga: „Când aeroportul Brașov va avea 1% din traficul de aici eu voi fi foarte fericit! ...Al treilea cel mai aglomerat aeroport din lume și primul ca trafic internațional. Zboruri către literalmente fiecare colț de lume, de la Tokyo la Sydney, de la Los Angeles la Buenos Aires” 1
Gabi Stefan: Atlanta?
Tudor Benga: Nope. Atlanta e cel mai aglomerat din lume, însă ca trafic internațional sigur nu intra in primii zece, posibil nici in primii douăzeci. E deocamdată singurul din lume cu peste 100 milioane de pasageri pe an dar posibil să i se alăture și Beijing-ul anul ăsta

Pavel Popescu: Dupa tabela, zic Dubai
Cosmin Maxim: Frankfurt?

Zilele trecute, președintele Consiliului Județean, Adrian Veştea, a anunțat: „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav rămâne prioritar pentru Consiliul Județean Brașov și în anul 2019.

Un alt pas concret spre realizarea acestui obiectiv l-am făcut prin semnarea acordului contractual pentru „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte”, în urma adjudecării licitației de către firma SC Construcții SA Sibiu.

Prețul total rezultat în urma procedurii de achiziție pentru proiectarea, execuţia şi finalizarea lucrărilor este de 34.026.900,82 lei .
Respectăm angajamentele pe care ni le-am asumat la începutul mandatului și continuăm dezvoltarea județului”.

Previous Story

Brașov. Update. Anchetă în cazul pacientei moarte după anestezie la Maternitate. Ce spune soțul.”Îi era frică de asta…”

Next Story

Foto Brașov. Maraton de transplant. Spitalul Sf Constantin: „A doua zi de transplant renal s-a încheiat de asemenea cu bine, pacienții dorm liniștiți și salvați”