Poiana Brașov. Întâmplări la restaurant. Mădălina Lungu: „Am intrat cu bebelina. Ma duc la o masa (plina de firimituri si cu o ceasca de smantana inca pe ea. Ignor.) Ne despachetam, si pe mine si pe ea. Stau nitzel, nu vine nimeni. Vad un individ sprijinind cu pricepere un perete. Ma duc eu cu copilul in brate la el”:

(Last Updated On: January 8, 2019)

Aglomerație mare în aceste zile în Poiana Brașov. Din păcate serviciile în unele locuri au lăsat de dorit.

Mădălina Lungu: „M-a mancat sa urc in Poiana in speranta ca s-a mai golit nitzel pana la urmatoarea umplere. Nici vorba, dar nu asta voiam sa zic 🙂
La baza partiei mici, de incepatori, e o carciumioara, cantina… ceva de genul, ca restaurant nu pot sa-i zic. Desi, culmea ironiei, are in denumire titulatura de “olimpic”.
Poiana Brașov. Întâmplări la restaurant. Mădălina Lungu: „Am intrat cu bebelina. Ma duc la o masa (plina de firimituri si cu o ceasca de smantana inca pe ea. Ignor.) Ne despachetam, si pe mine si pe ea. Stau nitzel, nu vine nimeni. Vad un individ sprijinind cu pricepere un perete. Ma duc eu cu copilul in brate la el”: 1

Am intrat cu bebelina. Ma duc la o masa (plina de firimituri si cu o ceasca de smantana inca pe ea. Ignor.) Ne despachetam, si pe mine si pe ea. Stau nitzel, nu vine nimeni. Vad un individ sprijinind cu pricepere un perete. Ma duc eu cu copilul in brate la el:
– Fiti amabil, ma puteti ajuta cu un scaun de bebe?
– Nu avem asa ceva!
– Ok.

Si ma intorc la masa mea deloc primitoare. Mai trag un scaun de la alta masa si incerc sa pun copilul astfel incat sa fie cat de cat in siguranta, pt a-l putea hrani. Apare o tanti extrem de suparata:
– Dar nu luati scaune si de aici!
– Pai incercam sa pun copilul… nu aveti scaun de bebelusi si oricum trebuie sa vina si sotul si… Dar daca va deranjam nu e nicio problema, putem sa mergem si la alt restaurant…
– Oricum noi nu suntem obligati sa servim din afara, daca nu stati in hotel! Noi avem grupuri.

Nu mi-a zis pe fata sa plec, dar m-am simtit obligata sa faca asta de nesimtirea cu care am fost tratata, desi locul era pe trei sferturi gol. Am impachetat copilul si am plecat.

Din pacate, asa inteleg inca unii sa faca turism. Am luat de afara preturile (20 ron ora de parcare!!!), dar am pastrat indolenta si nepasarea neaose, pe principiul “las’ ca merge si asa, prostii oricum vin si lasa banii”.

Credeam ca pe litoral e culmea nesimtirii, insa din pacate nici cu muntele nu mi-e rusine 🙁

Inspectorul Pro, cine da voie unor asemenea locatii sa functioneze in zone cu asa mare vad? (la baza partiei, repet)”