Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, un nou contract important. „Un alt pas concret spre realizarea acestui obiectiv l-am făcut astăzi prin semnarea acordului contractual pentru „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte…”

Last Updated on ianuarie 4, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov anunță noi demersuri realizate pentru construcția Aeroportului.

Adrian Veştea: „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav rămâne prioritar pentru Consiliul Județean Brașov și în anul 2019.
Un alt pas concret spre realizarea acestui obiectiv l-am făcut astăzi prin semnarea acordului contractual pentru „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte”, în urma adjudecării licitației de către firma SC Construcții SA Sibiu.
Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, un nou contract important. „Un alt pas concret spre realizarea acestui obiectiv l-am făcut astăzi prin semnarea acordului contractual pentru „Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte...” 1

Prețul total rezultat în urma procedurii de achiziție pentru proiectarea, execuţia şi finalizarea lucrărilor este de 34.026.900,82 lei .
Respectăm angajamentele pe care ni le-am asumat la începutul mandatului și continuăm dezvoltarea județului”.

Previous Story

Brașov. E corect? Amendă pentru cei cu abonamente RATBV care nu validează cardurile în autobuz. Corneliu Teposu: „În atenția primarului Brașovului, Consiliului Local și celor de la RATBV…. Mi-am făcut abonament azi și am constatat că dacă, cobor din autobuz pentru o treabă de câteva minute și apoi revalidez abonamentul LUNAR la urcare…”

Next Story

Poiana Brașov. Întâmplări la restaurant. Mădălina Lungu: „Am intrat cu bebelina. Ma duc la o masa (plina de firimituri si cu o ceasca de smantana inca pe ea. Ignor.) Ne despachetam, si pe mine si pe ea. Stau nitzel, nu vine nimeni. Vad un individ sprijinind cu pricepere un perete. Ma duc eu cu copilul in brate la el”: