(Foto/Video) Accident Brașov. Două persoane rănite, ciocnire între Cristian și Brașov. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 7, 2019
Două persoane au fost rănite luni între Brașov și Cristian după ce o dubă a lovit în spate un autoturism Fiat.

„Un bărbat de 41 de ani din Zărnești, care conducea o autodubă pe Șoseaua Cristianului, dinspre Cristian către Brașov, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Fiat condus de un bărbat de 68 de ani care circula pe același sens, pe banda numărul 2, și care a dorit să efectueze regulamentar viraj stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane. Acestea au fost transportate la spital. Șoferul mașinii Citroen a fost testat alcoolscopic, rezultat fiind negativ. Cel de-al doilea șofer nu a putut fi testat. Medicii nu au permis efectuarea verificării din cauză bărbatul avea probleme pulmonare”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Burtea Daniel Constantin a postat fotografii cu mesajul: „Accident șoseaua Cristianului ora 14.20, nu era venita politia sau salvarea.
(Foto/Video) Accident Brașov. Două persoane rănite, ciocnire între Cristian și Brașov. Ce spune Poliția 1

(Foto/Video) Accident Brașov. Două persoane rănite, ciocnire între Cristian și Brașov. Ce spune Poliția 2

(Foto/Video) Accident Brașov. Două persoane rănite, ciocnire între Cristian și Brașov. Ce spune Poliția 3

Vezi aici Video:

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Previous Story

Brașov. O femeie a murit, alta internată în spital după ce s-au intoxicat cu gaze într-un apartament de pe Saturn. Ce spun cei de la ISU

Next Story

USR Brașov inițiază o serie intitulată ”Salvați Parcul Central” pe fondul proiectului Primăria Municipiului Braşov de construire a unei Parcări Subterane cu 3,000 de locuri în Parcul Central Nicolae Titulescu din municipiul Brașov