Brașov. O femeie a murit, alta internată în spital după ce s-au intoxicat cu gaze într-un apartament de pe Saturn. Ce spun cei de la ISU

Last Updated on ianuarie 7, 2019 Tragedie astăzi într-un apartament din Brașov, de pe bulevardul Saturn. O femeie în vârstă de 51 de ani a decedat şi alta de 86 de ani a fost internată în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

„Persoanei în vârstă de 51 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar nu a răspuns, din păcate, şi a fost declarată decedată. Cealaltă femeie a fost transportată la spital cu un echipaj SMURD. Sursa de încălzire a locuinţei, în care locuiau cele două femei, aflată la bloc, era o sobă pe gaz”, a afirmat Ciprian Sfreja, potrivit Jurnalul Național.
Brașov. O femeie a murit, alta internată în spital după ce s-au intoxicat cu gaze într-un apartament de pe Saturn. Ce spun cei de la ISU 1

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii evenimentului, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Previous Story

Video Brașov. Curcubeu de iarnă. „Imagini surprinse in aceasta dimineata, in marginea Brasovului… De vis…”

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov. Două persoane rănite, ciocnire între Cristian și Brașov. Ce spune Poliția