Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite…Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? …În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe …”

Last Updated on ianuarie 13, 2019 Spitalul de Copii este renovat, pe bucăți, și cu sprijin de la voluntari. Zilele trecute a apărut o postare a unei mămici despre secțiile nerenovate. Medicii de la Spitalul de Copii sunt apărați de Nicolescu Carmina, Director la HEPA Kindergarten.

Anul trecut s-a renovat Secţia de Chirurgie, care dispune de 20 de paturi. În urma unor lucrări care au durat şase luni, saloanele cu două, trei sau patru paturi din cadrul Secţiei de Chirurgie de la Spitalul de Pediatrie au fost complet renovate şi recompartimentate, astfel încât fiecare să dispună de baie proprie, potrivit Adevarul. Încăperile şi holul au fost zugrăvite, ferestrele şi uşile vechi au fost înlocuite cu tâmplărie PVC, paturile şi celelalte piese de mobilier au fost schimbate cu unele moderne.

 

Nicolescu Carmina: „Azi vă rog din suflet să citiți cu atenție acest text și să priviți cu aceeasi atenție fotografiile mele!
Observ în ultimii ani, dar mai ales zilele acestea, cum imaginea acestor oameni, manageri , medici, asistenți medicali, observ cum imaginea unui spital de copii , al nostru, este terfelitã. Acest spital găzduiește, tratează, peste 40.000 de copii anual! Sunt copiii noștri, ai tuturor!Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite...Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? ...În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe ...” 1Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite...Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? ...În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe ...” 2

Acești oameni, fac minuni, cunosc oameni care stau in upu zi lumină, își pun perfuzii pentru a rezista volumului mare de cazuri! Nu , nu ii obligă nimeni, fac asta pentru că le place ceea ce fac, își iubesc munca și iubesc zîmbetele de după boală!

Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă!
Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite…Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții.

Ce este atât de greu de inteles???? Există fonduri, dar nu se poate închide tot spitalul, un an, doi, pentru a fi renovat! Pentru ca altfel noi, ar trebui să ne luăm copiii și să ii ducem in împrejurimi! Ce faci atunci când o secundă din viața copilului tău conteaza?

Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite...Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? ...În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe ...” 3

Mãi oameni buni, dragi mămici, mulțumiți pentru că plecați sănătoși din spital și nu uitați de cei care au contribuit la sănătatea copiilor!
În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe Monica, o asistentă dedicată, ea are idei de vis, ce sunt puse în practică în spital, regăsiti oameni care au fost în spital și știu adevărul!

Îmi pare foarte rău că în această perioadă încărcată cu gripe, picioare rupte, cazuri foarte multe în urgență și internări, când personalul are un volum de muncă dublu, triplu, exact acum cineva se gaseste să facă puțin…rău, că doar a trecut Crăciunul cu ” fii mai bun”…păcat….

Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite...Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? ...În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe ...” 4 Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite...Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? ...În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe ...” 5

Cât despre presă, știți deja concluzia mea: este un job, dar în cazul de față și voi aveți copii…..și sunteți oameni. Jobul nu te face invincibil și atotputernic, omenia da…..

Domnule doctor Muntean, va asigur de tot sprijinul meu!
Domnule doctor Albean, vă mulțumesc pentru operația migăloasă, reușită și frumoasă, a copilului nostru! El a revenit în performanță după 3 luni de la intervenție!
Doamnă Moni Moni, ești o binecuvântare pentru mine și pentru cei pe care ii atingi!

Mulțumesc tuturor celor din spitalul de copii, am intrat cu lacrimi și suferință și de fiecare dată am plecat vindecati!
Eu sper, mereu, că oamenii sunt buni…🙏

Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite...Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? ...În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe ...” 6
Ps: toate fotografiile sunt făcute în incinta Spitalului de copii, Brașov!”

Previous Story

Brașov. Erwin Albu: „Azi am scăpat de firele de la operații. Urmează recuperarea kinetoterapeutică. Și tratamentul laser. Și împăcarea cu universul care oricum e prea bun cu mine…. La Centrul Medical Iatros din Răcădău-Brașov continuăm recuperarea cu Kinetoterapeut Daniela Czelny și asistent medical Movilean Reka, tot sub observația doctorului Grigorescu. Locuri din România unde vrei cu adevărat să fii în situații din acestea….”

Next Story

Brașov. Semnezi? Petiție online „Salvati Parcul Central Nicolae Titulescu din Brașov”