Brașov. Erwin Albu: „Azi am scăpat de firele de la operații. Urmează recuperarea kinetoterapeutică. Și tratamentul laser. Și împăcarea cu universul care oricum e prea bun cu mine…. La Centrul Medical Iatros din Răcădău-Brașov continuăm recuperarea cu Kinetoterapeut Daniela Czelny și asistent medical Movilean Reka, tot sub observația doctorului Grigorescu. Locuri din România unde vrei cu adevărat să fii în situații din acestea….”

Last Updated on ianuarie 12, 2019 Activistul Erwin Albu a anunțat că a scăpat de firele de la operații. El a fost mușcat în luna decembrie, a doua oară, de mâini, de câinele său, Gustav.

Erwin Albu: „Deja vu?
Azi am scăpat de firele de la operații. Urmează recuperarea kinetoterapeutică. Și tratamentul laser. Și împăcarea cu universul care oricum e prea bun cu mine.
Brașov. Erwin Albu: „Azi am scăpat de firele de la operații. Urmează recuperarea kinetoterapeutică. Și tratamentul laser. Și împăcarea cu universul care oricum e prea bun cu mine.... La Centrul Medical Iatros din Răcădău-Brașov continuăm recuperarea cu Kinetoterapeut Daniela Czelny și asistent medical Movilean Reka, tot sub observația doctorului Grigorescu. Locuri din România unde vrei cu adevărat să fii în situații din acestea....” 1

De Crăciun am fost mai bun. Mai bun de mușcat. De către Gustav. Dar am fost din nou pe cele mai bune mâini sub bisturiul domnului Dr. Grigorescu Dan la Secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Brașov unde am avut din nou „concediu“ până de Revelion și o îngrijire excelentă din partea întregii echipe. O secție exemplară din toate punctele de vedere!

La Centrul Medical Iatros din Răcădău-Brașov continuăm recuperarea cu Kinetoterapeut Daniela Czelny și asistent medical Movilean Reka, tot sub observația doctorului Grigorescu. Locuri din România unde vrei cu adevărat să fii în situații din acestea.

Vă mulțumesc tuturor că mă simt bine, și celor nemenționați direct!”

Previous Story

Brașov. USR cere parapeți între Codlea și Ghimbav pentru reducerea numărului de accidente. Zilele trecute o persoană a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un autobuz cu 40 de persoane

Next Story

Foto Brașov. Nicolescu Carmina , despre Spitalul de Copii: Mă doare foarte tare ceea ce se întâmplă! Am pictat în acest spital, am pictat în acestă policlinică și vă asigur că am făcut-o pe ziduri proaspăt renovate, zugrăvite…Acest spital se renovează pe bucăți, pe secții. Ce este atât de greu de inteles???? …În aceste imagini sunt doi manageri, medici, care merită o statuie în curtea spitalului, o regăsiti pe …”