(Last Updated On: January 12, 2019)

Activistul Erwin Albu a anunțat că a scăpat de firele de la operații. El a fost mușcat în luna decembrie, a doua oară, de mâini, de câinele său, Gustav.

Erwin Albu: „Deja vu?
Azi am scăpat de firele de la operații. Urmează recuperarea kinetoterapeutică. Și tratamentul laser. Și împăcarea cu universul care oricum e prea bun cu mine.
Brașov.  Erwin Albu: „Azi am scăpat de firele de la operații. Urmează recuperarea kinetoterapeutică. Și tratamentul laser. Și împăcarea cu universul care oricum e prea bun cu mine.... La Centrul Medical Iatros din Răcădău-Brașov continuăm recuperarea cu Kinetoterapeut Daniela Czelny și asistent medical Movilean Reka, tot sub observația doctorului Grigorescu. Locuri din România unde vrei cu adevărat să fii în situații din acestea....” 1

De Crăciun am fost mai bun. Mai bun de mușcat. De către Gustav. Dar am fost din nou pe cele mai bune mâini sub bisturiul domnului Dr. Grigorescu Dan la Secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Brașov unde am avut din nou „concediu“ până de Revelion și o îngrijire excelentă din partea întregii echipe. O secție exemplară din toate punctele de vedere!

La Centrul Medical Iatros din Răcădău-Brașov continuăm recuperarea cu Kinetoterapeut Daniela Czelny și asistent medical Movilean Reka, tot sub observația doctorului Grigorescu. Locuri din România unde vrei cu adevărat să fii în situații din acestea.

Vă mulțumesc tuturor că mă simt bine, și celor nemenționați direct!”