Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș …Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la …”

Last Updated on ianuarie 2, 2019 Brașovul are probleme serioase în minivacanțe. Se îmbogățește cu zeci de mii de autoturisme care, la un moment dat, trebuie parcate pe undeva. Unii pe pârtie, alții blochează autobuzele.

Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la Podul Crețului unde aștepta un autobuz de pe linia 50. Șoferul ne povestea că cel din tura de dimineață a trebuit să aștepte o oră ca să poată pleca de la Pietrele lui Solomon.

Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș ...Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la ...” 1 Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș ...Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la ...” 2 Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș ...Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la ...” 3

Ca și fapt divers, azi dimineață, când am venit spre Pietre cu 50-ul, șoferul abia a reușit să întoarcă din cauza mașinilor parcate aiurea. Am sunat la Poliția Locală unde mi s-a zis că cele sesizate nu există, că trecuse un echipaj pe acolo și nu era nicio problemă. Într-adevăr, și șoferul de pe RATBV de dimineață sunase la Poliția Locală și mi-a zis că are aceeași problemă.

După câteva minute am primit un apel de la Poliția Locală și le-am explicat că o să fie probleme la următoarele curse. “Mulțumim pentru sesizare.”
Și iată, acum seara, puteam aștepta mult și bine 50-ul la Pietrele lui Solomon. Azi n-ar mai fi venit.

Și nu din cauza RATBV, ci din cauza unora care parchează aiurea și a Poliției, care n-are curaj să dea niște amenzi serioase”.

Radu Garcea: La fel a fost ieri cu linia 60 ce asigura traseul teleferic-parcare poiana mica…….am stat o ora si 30 min si nu a venit nimic dinspre teleferic , desi spre teleferic urcasera 3 masini…..degeaba ne pun astia la dsipozitie parcare, transport gratuit…..ecocentrismul asta ne omoara……sa-mi fie mie bine, lasa-i pe ceilalati

 

Cristian Tuta: „Astăzi în Poiana Brasov”

Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș ...Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la ...” 4

Dragos Cristescu: La cat de zburdalnic era soferul cand a coborat din masina, sunt sigur ca handicapul lui era nesimtirea. Probabil ca ajutorul de handicap este mai mare in Constanta.

Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș ...Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la ...” 5

Poza este facuta in Carrefour Brasov pe 02.01.2019 ora 14 cand parcarea nu era asa de plina.

 

Previous Story

Brașov. Bărbat mort în taxi. Ce spune Poliția

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 5 persoane rănite într-o ciocnire violentă pe DN1