Brașov. Bărbat mort în taxi. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 2, 2019 Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit miercuri într-un taxi din Brașov. Taximetristul l-a luat din cartierul Noua iar la destinație, pe Griviței, a observat că bărbatul a decedat.

La faţa locului s-au deplasat specialişti criminalişti, un echipaj de Poliţie şi unul de jandarmi, informează Stirile Pro Tv.

Brașov. Bărbat mort în taxi. Ce spune Poliția 1

″Bărbatul decedat în taxi avea 68 de ani şi era domiciliat în municipiul Braşov. În continuarea cercetărilor s-a dispus ridicarea şi transportarea cadavrului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă″⁣, precizează într-un comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Previous Story

Brașov. Update. Mall-ul Coresi evacuat. De ce au început să sune alarmele de incendiu

Next Story

Foto Brașov. În Poiana, parcat direct pe pârtie, BMW, normal. În oraș …Robert Lazar: „Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la …”