Brașov. Transbus Codreanu, reclamații pentru traseul Braşov – Predeal. Avertisment de la Consiliul Județean

Last Updated on ianuarie 17, 2019 Tot mai multe probleme pentru Transbus Codreanu. Dacă reclamațiile pentru autobuzele vechi nu au avut efect au început reclamațiile pentru nerespectarea programului. Este vorba de traseul Brașov-Predeal.
De la 1 ianuarie, Codreanu are concurență de la RATBV pe traseul Brașov-Cristian iar de la 1 iulie pe traseul Brașov-Râșnov.

Administraţia judeţeană a fost sesizată că în ultima perioadă operatorul care asigură legătura între Braşov şi Predeal a început să „sară cursele”. Angajaţii Consiliului Judeţean Braşov au anunţat că, referitor la acest caz, au luat legătura cu operatorul de transport, căruia i s-a cerut să respecte orarul şi numărul de curse pe care s-a angajat să le efectueze, informează bzb.ro.

Brașov. Transbus Codreanu, reclamații pentru traseul Braşov - Predeal. Avertisment de la Consiliul Județean 1

„Problema va rămâne în atenţia CJ Braşov, o echipă de control urmând să meargă pe acest traseu pentru a verifica modul în care este prestat serviciul de transport. De altfel, CJ Braşov acordă atenţie tuturor traseelor pe care se desfăşoară transportul public judeţean de persoane prin curse regulate, administraţia judeţeană dorind să se asigure că locuitorii judeţului beneficiază de servicii prestate corespunzător”, au precizat reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov.

Previous Story

Brașov: Bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, aprins şi în acest week-end

Next Story

Brașov. 4 vieți salvate. Transplant renal robotic, realizat în premieră în România. Tehnica de implant a mai adus o noutate: pacientul nu a mai fost tăiat. S-a făcut doar o gaură de aproximativ cinci centimetri pe unde s-a introdus rinichiul