Brașov: Bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, aprins şi în acest week-end

Last Updated on ianuarie 16, 2019 Reprezentanţii Primăriei Braşov au anunţat că pomul de Crăciun va sta aprins şi în weekendul 18 ianuarie – 20 ianuarie, iar de săptămâna viitoare va începe demontarea lui.

„Luăm în calcul şi posibilitatea ca, pe lângă bradul de Crăciun, în Piaţa Sfatului să rămână aprinsă fântâna luminoasă, dar şi ornamentele de pe Casa Sfatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de bzb.ro.

Brașov: Bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, aprins şi în acest week-end 1

Dezafectarea iluminatului de sărbătoare va începe astăzi, cu demontarea căsuţelor de la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, după care vor fi luate ornamentele luminoase montate pe stâlpii arterelor din Centrul Vechi al oraşului. Ulterior, vor fi demontaţi pomii de Crăciun din Piaţa Unirii, Piaţa Enescu, Piaţa Sfântul Ioan şi se vor lua jos instalaţiile luminoase de pe Primăria Braşov.

După încheierea acestor operaţiuni, vor fi demontate portalurile luminoase de pe strada Republicii şi ornamentele de pe arterele adiacente. În ultima etapă, care este programată săptămâna viitoare va fi despodobită şi Piaţa Sfatului.

Previous Story

Brașov. Femeie tâlhărită în stație de autobuz RATBV. Hoțul i-a smuls telefonul mobil. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Transbus Codreanu, reclamații pentru traseul Braşov – Predeal. Avertisment de la Consiliul Județean