Brașov. Strada Sforii, vandalizată de vizitatori. Ce amenzi a dat până acum Poliția Locală

Last Updated on ianuarie 24, 2019 Renovată în urmă cu 6 luni, Strada Sforii este acum plină de mâzgăleli, mesaje vulgare și de urmele papucilor lăsate de cei care au venit aici pentru şedinţelor foto.

Voluntarii unei asociaţii civice din Braşov au lucrat cot la cot câteva săptămâni pentru a o transforma într-o adevărată galerie de artă, acum ea se află într-o stare deplorabilă.

Din fericire, o parte dintre cei care au măzgălit pereţii au fost surpinşi de o cameră de supraveghere amplasata în zonă şi au fost amendaţi pe loc de politia locală, informează digi24.ro.

Brașov. Strada Sforii, vandalizată de vizitatori. Ce amenzi a dat până acum Poliția Locală 1

“În 2018, Poliţia locală a aplicat 11 amenzi în valoare de 3200 de lei pentru cei care au fost surprinşi. Dacă îi surprinde pe cei care mâzgălesc sau se suie cu piciorele pe ziduri, ei iau măsurile legale”, Anca Lăutaru – purtător de cuvânt Poliția Locală Brașov.

Asociaţia care s-a ocupat de renovarea străzii vrea să refacă lucrările, astfel încât turistii care vin special să o vadă să nu fie dezamăgiţi. Problema este că rezerva de materiale de construcţii este insuficientă, iar asociţia nu mai găseşte nici voluntari dispuşi să refacă lucrarea.

Reprezentanţii asociatiei speră să reusească să adune o echipă de voluntari până la primăvară. Cei care vor să se ofere voluntari pot lua legătura cu reprezentanţii Asociaţiei împreună Pentru Dezvoltarea Comunităţii: 0727833101, adresă: str. Cerbului nr. 20 ap. 3

Previous Story

Aeroportul Brașov. Începe proiectarea pentru 9 componente. Adrian Veștea: „Am avut discuții amănunțite cu proiectanții, deoarece vrem să ne asigurăm că nu vom întâmpina niciun fel de obstacol în proiectarea și construirea celor nouă obiecte. Am stabilit să …”

Next Story

Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu….Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat…”