Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu….Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat…”

Last Updated on ianuarie 24, 2019 Primarul George Scripcaru a răspuns invitației locuitorilor din Bartolomeu care l-au chemat pentru a discuta despre înființarea unui nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat.

Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu. Dacă acum 10 ani grădinița sau școala din Bartolomeu erau pe jumătate goale, astăzi ele sunt insuficiente pentru nevoile demografice ale cartierului.

Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu....Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat...” 1 Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu....Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat...” 2 Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu....Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat...” 3 Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu....Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat...” 4 Foto Brașov. Mihai Codruț: „Cartierul Bartolomeu prin noua zonă imobiliară Avantgarden s-a dezvoltat enorm în ultimul deceniu....Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat...” 5

Am discutat despre viitorul copiilor noștri cu primarul George Scripcaru și consilierul Oprica Adrian, alături de câțiva locuitori ai zonei Avantgarden, actuali sau viitori părinți care își doresc un nou corp de școală, grădiniță sau creșă de stat.

Multumim voluntarilor care s-au implicat in campania #CresaGradiScoala
Am avut o prima discuție cu dl primar care ne-a promis ca va veni in cel mai scurt timp cu o soluție concretă pentru un nou corp de creșa, grădinița și școala. Exista 3-4 variante pentru amplasamentul lor.

Mulțumesc celor care s-au implicat în demersul nostru!”

Previous Story

Brașov. Strada Sforii, vandalizată de vizitatori. Ce amenzi a dat până acum Poliția Locală

Next Story

USR Brașov a dat în judecată Primăria pentru a anula creșterea prețului la biletele pentru autobuzele RATBV! „Cum se motivează scumpirile cu 25% când la Bucureşti este de două ori mai ieftin (1,3 RON!)?”