Brașov. „Respectul” pentru pompieri. Sfreja Ciprian:„Astăzi, colegii mei, pompierii brașoveni, au fost solicitați să intervină pe strada Castelului…La un moment dat, o doamnă a coborât dintr-un autoturism, s-a îndreptat revoltată către un membru al echipajului de intervenție si i – a spus ”:

Last Updated on ianuarie 10, 2019 Sfreja Ciprian de la ISU Brașov a relatat pe Facebook ce a pățit un coleg la o intervenție pe strada Castelului, din Centrul Istoric.

Cei de la ISU au intervenit astăzi și la un incendiu în localitatea Purcăreni, potrivit brasovtv.com. În zonă nu existau hidranți, astfel că s-a procedat la alimentarea tip navetă a autospecialelor, pompierii fiind nevoiți să parcurgă aproximativ doi kilometri până la cea mai apropiata sursă de alimentare cu apă, precizează purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov.

Brașov. „Respectul” pentru pompieri. Sfreja Ciprian:„Astăzi, colegii mei, pompierii brașoveni, au fost solicitați să intervină pe strada Castelului...La un moment dat, o doamnă a coborât dintr-un autoturism, s-a îndreptat revoltată către un membru al echipajului de intervenție si i - a spus ”: 1 Brașov. „Respectul” pentru pompieri. Sfreja Ciprian:„Astăzi, colegii mei, pompierii brașoveni, au fost solicitați să intervină pe strada Castelului...La un moment dat, o doamnă a coborât dintr-un autoturism, s-a îndreptat revoltată către un membru al echipajului de intervenție si i - a spus ”: 2

Sfreja Ciprian: „Astăzi, colegii mei, pompierii brașoveni, au fost solicitați să intervină pe strada Castelului din municipiul Brașov.
Pentru cei care nu cunosc Brasovul, strada Castelului este o straduță cu sens unic de mers si cu o singură banda de circulație.

Având in vedere că nu exista loc de parcare, autospeciala de pompieri a oprit în fața casei, blocând astfel circulația.
În spatele autospecialei se formase o coloană de mașini…
La un moment dat, o doamnă trecută de prima tinerețe, a coborât dintr-un autoturism, s-a indreptat revoltată catre un membru al echipajului de intervenție si i – a spus :

Doamna x : Asa este procedura…sa blocați circulația ?
Membrul echipajului: Doamna, este o situație de urgență si nu avem unde să parcăm

Doamna X : De asta vă plătim din banii noștri să vă bateți joc…..
Membrul echipajului : Doamnă, lucrăm si peste program si nu suntem plătiți…

Doamna X : Asa meritați !
Membrul echipajului : Dar dacă era mama dumneavoastră în aceasta situație si trebuia sa intervenim pentru a o ajuta ?

Doamna nu a mai spus nimic si s-a urcat in mașină….

În scurt timp s-a reluat si circulația.
Cu asemenea situații se confruntă destul de des pompierii, cu oameni grăbiți, cu oameni indiferenți, recalcitranți, nepăsători la nevoile semenilor. Pentru pompieri însă, salvarea vieții oamenilor este prioritară, chiar dacă de multe ori sunt dezamăgiți de comportamentul unora…”

Previous Story

Video Brașov. Maraton de transplanturi la Spitalul Sf Constantin. 4 cupluri vor fi operate de o echipă internațională condusă de medicul Bogdan Moldovan, primul chirurg de transplant din România cu dublă acreditare Europeană de Transplant Hepatic şi Renal

Next Story

(Video) Brașovul exclus din video-ul de prezentare al României făcut de ministerul Turismului! Brașovul, cel mai turistic oraș al României nu este recomandat ca destinație … turistic! Ce spune ministrul Turismului