(Last Updated On: January 11, 2019)

Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, este acum pilot la Wizz Air. Ți îi place acest lucru.

Mihai Sturzu: „Cel mai bun prieten al meu din Școala Superioară de Aviație Civilă, Cristian Dumitru, e pilot la Tarom.

Astăzi, ne-am întâlnit la decolare. El era deja pe pistă, la manșa Boeing-ului 737. Eu eram încă pe taxiway, în Airbus-ul A320, îl așteptam să decoleze. Fără să ne fi spus, fiecare a făcut o fotografie celuilalt. Enjoy ! ”

Brașov.  Mihai Sturzu: „Cel mai bun prieten al meu din Școala Superioară de Aviație Civilă, Cristian Dumitru, e pilot la Tarom.  Astăzi, ne-am întâlnit la decolare. El era deja pe pistă, la manșa Boeing-ului 737. Eu eram încă pe ...” 1 Brașov.  Mihai Sturzu: „Cel mai bun prieten al meu din Școala Superioară de Aviație Civilă, Cristian Dumitru, e pilot la Tarom.  Astăzi, ne-am întâlnit la decolare. El era deja pe pistă, la manșa Boeing-ului 737. Eu eram încă pe ...” 2

Salariul unui pilot pe o linie comercială la compania aeriană low-cost, unde activează și Mihai Sturzu, începe de la 36.000 euro pe an, informează cancan.ro.

„Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus.

Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei”, a mărturisit Mihai Sturzu.