Brașov. Mașină plină cu hoţi, impact violent la Bran. Bunurile furate, topoare, televizor și bicicletă, s-au împrăștiat pe șosea

Last Updated on ianuarie 28, 2019 Trei hoţi din Braşov au fost implicați într-un accident după un lung șir de furturi. Noroc că Guvernul îi va elibera mai repede și le va da și mii de euro despăgubiri.

În goana lor cu maşina plină de obiecte furate au avut un accident la ieşirea din localitatea Tohanu Nou. Au părăsit imediat taximetrul iar politistii veniti la fata locului si-au dat seama că au de-a face cu un caz de furt calificat, informează observator.tv.

Brașov. Mașină plină cu hoţi, impact violent la Bran. Bunurile furate, topoare, televizor și bicicletă, s-au împrăștiat pe șosea 1

Bunurile furate s-au împrăştiat pe carosabil. La audieri, suspecţii au recunoscut că au dat mai multe spargeri.

Cei trei tineri, dar taximetristul complice au fost reţinuţi 24 de ore.

Subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Am reuşit identificarea şi prinderea autorilor furtului, aceştia fiind trei bărbaţi, unul dintre ei având vârsta de 27 de ani, ceilalţi doi, minori, cu vârsta de 17 ani.

Astăzi, magistraţii au decis să-i elibereze pe cei doi minori, dar şi pe taximetrist. A rămas după gratii doar liderul grupării.

Taximetristul e cercetat în libertate pentru complicitate, după ce aseară i-a expirat ordonanța de reținere pt 24 ore.

Previous Story

Brașov. Lilian: „Biserica, românul și rondul.În Bartolomeu, Brașov, este o biserică foarte frumoasă undeva lângă un rond…. Acum, 10 minute, o doamnă foarte pioasa la volanul unui Range Rover mai n-a intrat în cineva mai puțin pios (acesta era prea concentrat să intre regulamentar în sens și nu a avut timp de altceva), după care, iritată, l-a claxonat și a mai comentat ceva gesticulând. Există câteva soluții:”

Next Story

Adusă la Brașov. O fetiţă de 11 ani, „era albă ca varul, tremura, transpira şi nu mai putea de durere”. Tifon uitat în corpul unei fetiţe, după o operaţie de apendicită