Brașov. „Dragi domni directori ai RATBV, Va scriu din partea copiilor care stau in statii la -5 grade asteptand sa ajunga in zona Schei. Ora 7:13 minute, vin in acelasi timp autobuzele …”

Last Updated on ianuarie 28, 2019 ‎RATBV a anunțat astăzi că a mai introdus în circulație 5 autobuze produse în Turcia. Părinții se plâng însă că ai lor copii sunt lăsați să înghețe în stații.

Pe pagina de Facebook a RATBV, Nicoleta‎ L. a scris: „Dragi domni directori ai RATBV,
Va scriu din partea copiilor care stau in statii la -5 grade asteptand sa ajunga in zona Schei.

Brașov. „Dragi domni directori ai RATBV, Va scriu din partea copiilor care stau in statii la -5 grade asteptand sa ajunga in zona Schei. Ora 7:13 minute, vin in acelasi timp autobuzele ...” 1

Ora 7:13 minute, vin in acelasi timp autobuzele 51 si 50,( 50 este gol). Numai peste 17 minute vor veni aceleasi autobuze 50,51 -la fel 50 este gol si 51 plin si pe scari.( Daca ai stat 17 minute nu mai poti sta si in Livada Postei).

Va rog sa verificati aceste date si sa reveniti la introducerea rutei 50 intre 51 si 52.Este absolut inutil sa mearga autobuzul 50 aproape gol si dupa aceea sa astepti 17 minute in frig.

Am speranta ca acest mesaj nu va fi ignorat ca si apelurile telefonice la call center-ul regiei de transport.
O zi buna”.

Ceid e la RATBV au scris: „Ne cerem scuze pentru neconcordantele care apar in corelarea orarelor de circulatie a autobuzelor. Mesajul dumneavoastra a fost transmis conducerii societatii si, in perioada urmatoare, va fi analizata posibilitatea modificarii orarelor”.

 

Previous Story

Brașov. Ce spun medicii despre fetița de 11 ani, în stare gravă după ce medicii ar fi uitat un tifon în corp la operație

Next Story

Brașov. Ana Ciceala se alătură cauzei brașovenilor de salvare a Parcului Central. „Sunt în Brașov pentru a spune foarte clar și răspicat primarului George Scripcaru să nu construiască parcarea în subsolul acestui parc pentru că îl va distruge…”