Brașov. Ana Ciceala se alătură cauzei brașovenilor de salvare a Parcului Central. „Sunt în Brașov pentru a spune foarte clar și răspicat primarului George Scripcaru să nu construiască parcarea în subsolul acestui parc pentru că îl va distruge…”

Last Updated on ianuarie 29, 2019 USR Brașov a luat în serios operațiunea de salvare a Parcului Central și a cerut ajutorul consilierului Ana Ciceala, cea care se luptă cu succes împotriva Gabrielei Firea. 2,790 de persoane au semnat până acum petiția de salvare a Parcului.

USR Brașov: „ Ana Ciceala, consilier general USR București, varful de lance al opoziției în lupta cu ilegalitățile comise de Gabriela Firea, se alătură cauzei brașovenilor de salvare a Parcului Central ”Nicolae Titulescu”. Ana explică motivele principale pentru care proiectul de Parcaj Subteran este nociv atât pentru parc, cât și pentru locuitori.

Brașov. Ana Ciceala se alătură cauzei brașovenilor de salvare a Parcului Central. „Sunt în Brașov pentru a spune foarte clar și răspicat primarului George Scripcaru să nu construiască parcarea în subsolul acestui parc pentru că îl va distruge...” 1

Semnați petiția aici (2.500 de semnatari până azi): https://www.petitieonline.com/salvati_parcul_central_brasov
#SalvatiParculCentral”

Ana Ciceala: „Sunt în Brașov, în Parcul Central Nicolae Titulescu, pentru a spune foarte clar și răspicat primarului George Scripcaru să nu construiască parcarea în subsolul acestui parc pentru că îl va distruge.

Avem exemplul din București, unde la Universitate era un parc, s-a construit o parcare subterană iar acum este un loc deșert, plin de beton. Nu mai există nici un arbore din zecile care erau în parc”.

Vezi aici Video:

Tu vrei parcare sau parc?

Previous Story

Brașov. „Dragi domni directori ai RATBV, Va scriu din partea copiilor care stau in statii la -5 grade asteptand sa ajunga in zona Schei. Ora 7:13 minute, vin in acelasi timp autobuzele …”

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! Patinatoarea Mihaela Hogaş de la Corona este din nou pe podium