Brașov. Bărbat reținut după ce anunţase că a pus bombe cu gaz sarin la Gara de Nord şi Otopeni. Adelin Petrisor: „Un domn a sunat ieri la 112 si a anuntat că …”

Last Updated on ianuarie 30, 2019 Un bărbat din Brașov a fost reținut de procurorii DIICOT după ce marți seara a sunat la serviciul 112, recomandându-se ca fiind Said ben Laden, comunicând că, în zona Gării de Nord din Bucureşti şi a Aeroportului Henri Coandă se află două recipiente cu gaz sarin care vor sări în aer.

După ce a făcut anunţul cu bomba, individul a sunat din nou la 112 şi a explicat că are dublă personalitate.  Alerta cu bombă a fost făcut de personalitatea cea rea, după care  ”partea lui cea bună” şi-a dat seama că este o greşeală şi s-a gândit să infirme anunţul.

Brașov. Bărbat reținut după ce anunţase că a pus bombe cu gaz sarin la Gara de Nord şi Otopeni. Adelin Petrisor: „Un domn a sunat ieri la 112 si a anuntat că ...” 1

“Astăzi, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pentru săvârşirea a 4 infracţiuni de alarmare, prin orice mijloace şi fără un motiv întemeiat, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, a organelor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale sau de menţinere a ordinii publice, cu privire la folosirea de arme de foc, arme nucleare, chimice, biologice, radiologice ori la răspândirea sau folosirea de produse,

substanţe, microorganisme, toxine ori materiale, de orice fel, de natură să pună în pericol viaţa, integritatea corporală sau sănătatea oamenilor ori a animalelor sau mediul înconjurător ori să cauzeze consecinţe deosebit de grave, faptă prevăzută de art.38 alin.1 din Legea nr.535/2004, cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal” spun procurorii DIICOT potrivit gandul.info.

Adelin Petrisor: „Un domn a sunat ieri la 112 si a anuntat ca a pus bombe cu gaz sarin in Aeroportul Otopeni si in Gara de Nord din capitala. Autoritatile au demarat procedurile de verificare.

Dupa cateva zeci de minute, omul a sunat din nou si si-a cerut scuze. I-a spus operatorului ca el are personalitate dubla si ca personalitatea cea rea a sunat si a dat alarma falsa, iar personalitatea buna a simitit nevoia sa intervina si sa isi ceara scuze.

Domnul are 59 de ani, e de langa Brasov si nu e inregistrat ca bolnav psihic. Acum se afla in arestul politiei. Vestea trista e ca in inchisoare ar putea intra ambele personalitati si cea buna chiar nu merita asta…”

Previous Story

Accidente Brașov. 4 pietoni loviți pe trecere, în 40 de minute, miercuri seara

Next Story

Gripa la Brașov. 29 de copii și 240 de adulți. DSP a cerut mai multe vaccinuri