(Last Updated On: January 30, 2019)

4 pietoni au fost loviți în 40 de minute pe 4 treceri de pietoni din Brașov. Ce au șoferii cu pietonii în această seară?

Poliţiştii braşoveni şi reprezentanţii Serviciului Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, la un accident petrecut pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov. Astfel, în zona hypermarketului Carrefour, un pieton, minor în vârstă de 17 ani, a fost lovit de un autoturism pe trecerea pentru pietoni. Victima, conştientă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medical, informează bzb.ro.

Accidente  Brașov. 4 pietoni loviți pe trecere, în 40 de minute, miercuri seara 1

Alte două accidente asemănătoare au avut loc, la scurt timp, unul pe strada Zizinului, celălalt pe strada Independenţei. În ambele cazuri este vorba de pietoni accidentaţi pe trecere de pietoni, ambii fiind conştienţi.

Realitatea Brașov spune că  în intervalul 17.30 – 18.10 s-au produs patru incidente rutiere, pe străzile din municipiul Brașov. Au rezultat patru victime. Este vorba despre pietoni loviți pe trecerea pentru pietoni

Evenimentele rutiere au avut loc pe Calea București, lângă Carrefour, pe strada Zizin, lângă farmacia Catena, pe Calea București, lângă Olmedo și pe strada Independenței, lângă biserica din cartierul Tractorul.