(Video) Ninge în Poiana Brașov și la Predeal!

Last Updated on decembrie 5, 2018 Zăpada s-a reîntors în partea înaltă a Brașovului. Ninge în Poiana Brașov și la Predeal.

Miercuri aşteptăm ninsori la munte, lapoviţă şi ninsoare în Moldova, în estul şi sudul Transilvaniei, iar în sud şi sud-est o să plouă, informează Stirile Pro Tv.
(Video) Ninge în Poiana Brașov și la Predeal! 1

Joi scăpăm de precipitaţii, dar avem vreme rece, cu nori şi ceață dimineaţa în sudul, estul şi centrul ţării. În noaptea de joi spre vineri, în depresiuni se vor atinge – 17 grade.

Vezi aici Video:

Şi vineri o să fie frig. Norii se înmulţesc şi vor aduce ploi slabe prin vest, nord-vest, va fi lapoviţa în centru şi nord-est iar la munte va ninge. Pe şosele poate să apară poleiul.

Sâmbătă se încălzeşte peste tot însă dimineaţa va fi rece în jumãtatea de sud-est a ţării. Precipitaţiile vin în regiunile intracarpatice şi pe spaţii mici în rest. La munte va fi gheţuş iar poleiul apare mai ales în Moldova şi în Transilvania.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: „Drumarii de la DRDP Brașov intervin pe drumurile naționale, cu utilaje care imprăștie material antiderapant. În acest moment ninge în mai multe zone, pe raza regionalei Brașov”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

ISU Brașov: „La mulți ani tuturor voluntarilor!! Să-ți dedici timpul tău liber pentru a-i ajuta pe alții e mai mult decât o faptă bună, este esența binelui în formă sa cea mai frumoasă !!!”

Next Story

Brașov. Joi se deschide Patinoarul Olimpia. Concert de colinde în Piața Sfatului cu Grupul Vocal ANATOLY și alții. Programul aici