(Last Updated On: December 5, 2018)

Zăpada s-a reîntors în partea înaltă a Brașovului. Ninge în Poiana Brașov și la Predeal.

Miercuri aşteptăm ninsori la munte, lapoviţă şi ninsoare în Moldova, în estul şi sudul Transilvaniei, iar în sud şi sud-est o să plouă, informează Stirile Pro Tv.
(Video) Ninge în Poiana Brașov și la Predeal! 1

Joi scăpăm de precipitaţii, dar avem vreme rece, cu nori şi ceață dimineaţa în sudul, estul şi centrul ţării. În noaptea de joi spre vineri, în depresiuni se vor atinge – 17 grade.

Vezi aici Video:

Şi vineri o să fie frig. Norii se înmulţesc şi vor aduce ploi slabe prin vest, nord-vest, va fi lapoviţa în centru şi nord-est iar la munte va ninge. Pe şosele poate să apară poleiul.

Sâmbătă se încălzeşte peste tot însă dimineaţa va fi rece în jumãtatea de sud-est a ţării. Precipitaţiile vin în regiunile intracarpatice şi pe spaţii mici în rest. La munte va fi gheţuş iar poleiul apare mai ales în Moldova şi în Transilvania.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: „Drumarii de la DRDP Brașov intervin pe drumurile naționale, cu utilaje care imprăștie material antiderapant. În acest moment ninge în mai multe zone, pe raza regionalei Brașov”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!