ISU Brașov: „La mulți ani tuturor voluntarilor!! Să-ți dedici timpul tău liber pentru a-i ajuta pe alții e mai mult decât o faptă bună, este esența binelui în formă sa cea mai frumoasă !!!”

Last Updated on decembrie 5, 2018 La data de 5 decembrie a fiecărui an este celebrată Ziua internațională a voluntarilor (International Volunteer Day – IVD).

Această zi este văzută ca o șansă unică pentru voluntari și organizații de a celebra eforturile lor depuse de-a lungul unui an, de a împărtăși cu ceilalți valorile pe care le prețuiesc și de a-și promova munca lor în cadrul comunităților, organizațiilor neguvernamentale, agențiilor ONU, autorităților guvernamentale sau în cadrul sectorului privat, informează agerpres.ro.

ISU Brașov: „La mulți ani tuturor voluntarilor!! Să-ți dedici timpul tău liber pentru a-i ajuta pe alții e mai mult decât o faptă bună, este esența binelui în formă sa cea mai frumoasă !!!” 1

Cu această ocazie ISU Brașov a transmis un mesaj:
„Să-ți dedici timpul tău liber pentru a-i ajuta pe alții e mai mult decât o faptă bună, este esența binelui în formă sa cea mai frumoasă !!!

În data de 5 decembrie a fiecărui an este celebrată Ziua Internațională a Voluntarilor, ocazie cu care dorim să le mulțumim celor 93 de voluntari I.S.U. Brașov ce activează în cadrul programului “Voluntar din pasiune”, să apreciem altruismul și implicarea de care dau dovadă.

La mulți ani tuturor voluntarilor !!!”

Previous Story

Noi detalii. Brașov-București cu un automotor din Danemarca

Next Story

(Video) Ninge în Poiana Brașov și la Predeal!