Poiana Brașov. Un şofer „şi-a uitat” maşina pe o pârtie

Last Updated on decembrie 10, 2018 Primele zi de schi în Poiana Brașov au fost un succes. Nu au lipsit însă și incidentele.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, au fost turişti care s-au dat cu sania pe pârtia Bradul, iar Poliţia Locală a intervenit rapid, pentru a „restabili ordinea” şi pentru a evita accidentele. „Singura zonă pentru săniuş este cea amenajată în acest sens”, a reamintit reprezentantul Primăriei, potrivit bzb.ro.

Poiana Brașov. Un şofer „şi-a uitat” maşina pe o pârtie 1

De asemenea, acesta a precizat că „în cursul nopţii, la ora 3.00, s-a primit un apel că o persoană îşi lăsase maşina aproape de pârtia Lupului, într-o zonă interzisă. Şoferul nu a mai putut urca spre drumul de acces din spatele Centrului Olimpic, deoarece zona de coborâre dintre Pârtia Stadionului şi capătul inferior al pârtiei Lupului, îngheţase”.

Pe de altă parte, în zilele de 8 şi 9 decembrie, a fost un singur accident ce a necesitat intervenţia echipajelor medicale.

Primăria Municipiului Braşov : „Aproape 15.000 de treceri prin turnichete în primul weekend la schi în Poiană

În primul sfârșit de săptămână din acest sezon în care s-a schiat oficial în Poiana Brașov au fost înregistrate 14.900 de treceri prin turnichetele instațiilor pe cablu, dintre care 8.900 pe parcursul zilei de sâmbătă”.

Previous Story

Brașov. Urs de 300 de kilograme ucis pe DN 11. A fost lovit de un autoturism iar apoi a fost aruncat în alt autoturism

Next Story

Brașovul mai tare ca Guvernul României? Investițiile municipalității Brașov, de trei ori mai mari decât cele ale Guvernului