Brașov. Urs de 300 de kilograme ucis pe DN 11. A fost lovit de un autoturism iar apoi a fost aruncat în alt autoturism

Last Updated on decembrie 10, 2018 Un urs a fost ucis pe DN 11, între Braşov şi Prejmer, după ce a fost lovit de un autoturism iar apoi a fost aruncat în alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut duminică noaptea pe DN 11, între Braşov şi Prejmer.
,,În data de 09.12.2018, în jurul orei 23.20, un bărbat în vârstă de 36 ani, cetățean italian care conducea un autoturism dinspre Brașov spre Prejmer, la kilometrul 140+700 m, a lovit un urs de aproximativ 300 de kilograme care se afla pe partea carosabilă.
Brașov. Urs de 300 de kilograme ucis pe DN 11. A fost lovit de un autoturism iar apoi a fost aruncat în alt autoturism 1

În urma impactului animalul a ricoșat într-un alt autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 21 de ani. Animalul a murit și a fost predat unui reprezentant AJVPS Brasov’’, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J Brașov, subcomisar Alina Ivan, citat de brasovtv.com.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Magia Crăciunului la Operă. „Un regal artistic, ce va cuprinde pagini diverse, de la muzica de operă, operetă, pop-opera, la cea ușoară și populară, trecând prin sezonul colindelor și momente de balet…”

Next Story

Poiana Brașov. Un şofer „şi-a uitat” maşina pe o pârtie