Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Foto Brașov. Vandali la Canionul 7 Scări. „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere" pe traseul ...”

Foto Brașov. Vandali la Canionul 7 Scări. „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere” pe traseul …”

Last Updated on decembrie 9, 2018 Unul dintre cele mai vizitate locuri din județul Brașov, Canionul 7 Scări, a fost vandalizat de două ori într-o săptămână.

Canionul Sapte Scari: „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere” pe traseul turistic de la Canionul Sapte Scari unul dintre cele mai căutate trasee turistice din România .

Foto Brașov. Vandali la Canionul 7 Scări. „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere" pe traseul ...” 1 Foto Brașov. Vandali la Canionul 7 Scări. „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere" pe traseul ...” 2 Foto Brașov. Vandali la Canionul 7 Scări. „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere" pe traseul ...” 3

Persoane non-umane , până acum neidentificate ,au distrus pe timpul nopții amenajările informative de pe traseu cu scopul de a fura tabla de aluminiu pe care erau afișate informații turistice .

Când de mititel ești prost la maturitate numai te joci !”

Previous Story

Brașov. Avalanșă în Masivul Bucegi: Un bărbat a murit / Nu este exclusă existența unei a doua victime

Next Story

Brașov: Un bărbat a căzut de la etajul 3