Brașov. Avalanșă în Masivul Bucegi: Un bărbat a murit / Nu este exclusă existența unei a doua victime

Last Updated on decembrie 9, 2018 Un grup de turiști au fost prinși astăzi de o avalanșă în Masivul Bucegi. Din păcate o persoană și-a pierdut viața și nu este exclusă existența unei a doua victime.

Avalanșa s-a produs o avalanșă, pe Valea Morarului, într-o zonă în care nu este traseu turistic, informează hotnewes.ro.

Brașov. Avalanșă în Masivul Bucegi: Un bărbat a murit / Nu este exclusă existența unei a doua victime 1

Șefului Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat pentru MEDIAFAX că avalanșa s-a produs pe partea superioară a Văii Morarului.

”A suprins un grup de turiști. Ei au sunat și după ajutor. Este un bărbat decedat, așa au spus prietenii lui care au ajuns la el. Nu este acoperit de zăpadă. Au plecat salvamontiștii de la Refugiul Babele spre ei”, a declarat Banu.

Acesta nu a putut preciza ce anume a declanșat avalanșa.

La rândul lor, salvamontiștii din Bușteni anunță că intervin pe Valea Morarului, ”unde o avalanșă a produs cel puțin o victimă”.

Salvamontiștii cercetează acum întreaga zonă pentru a afla dacă mai sunt și alte persoane surprinse de această avalanșă.

Previous Story

Poiana Brașov. Primul accident pe pârtie! Salvamont: „„Din pacate, la doar putin timp dupa deschiderea sezonului am avut parte si de primul accident inregistrat pe partiile de schi. Speram la …”

Next Story

Foto Brașov. Vandali la Canionul 7 Scări. „În nici o saptămână s-au produs două acte de ,,binefacere” pe traseul …”