Brașov. Valentin T: „RATBV, Nu stiu cum sa va numesc! Cum este posibil sa stea copiii care ies de la scoala la ora 17:50 sa urce in autobuz la ora 18:43? Cum este posibil sa astepte acesti copii in statii 1 (una) ora sa astepte sa vina un …”

Last Updated on decembrie 5, 2018 A venit frigul iar unele autobuze parcă au dispărut de pe traseu. Brașovenii reclamă faptul că sunt lăsați să înghețe în stații, autobuzele s-au topit de la frig, probabil.

Pe pagina de Facebook RATBV, Valentin T. a scris: „Nu stiu cum sa va numesc! Cum este posibil sa stea copiii care ies de la scoala la ora 17:50 sa urce in autobuz la ora 18:43? Cum este posibil sa astepte acesti copii in statii 1 (una) ora sa astepte sa vina un c…t de autobuz pe linia 7 pe vremea aceasta friguroasa.

Brașov. Valentin T: „RATBV, Nu stiu cum sa va numesc! Cum este posibil sa stea copiii care ies de la scoala la ora 17:50 sa urce in autobuz la ora 18:43? Cum este posibil sa astepte acesti copii in statii 1 (una) ora sa astepte sa vina un ...” 1

Nu sunteti capabili, dati-va demisia si lasati pe altii. care poate vor si pot face treaba”.

Diana S.: „Daca ar si circula cum trebuie si nu ati anula din ele si nu am mai ingheta in statii, ar fi bine! Platim totusi bilete, abonamente, nu circulam gratis!”

Carmen T.: „Tremurat in asteptare in statia Gemenii, pentru că 22 nu a venit la ora 6:29. Cum s-a lasat frigul, hop si autobuzele nu mai vin la timp, unele curse dispar, plus frigul din interior, e jale!!!”

Maricela P.: „De ce nu măriți frecvența autobuzelor de pe linia 31 la ora asta sau măcar să băgați autobuze mai lungi în locul celor verzi? Tocmai am coborât dintr-unul plin ochi.

Erau bătrâni care s-au lovit pentru că nu aveau loc în autobuz și au mers lipiți de ușă. Nu e normal! Nu pentru asta plătim bilete și abonamente. Dacă mergem înghesuiți pe jumătate de loc în picioare ca sardelele, atunci scădeți prețul biletelor. Vă rog să luați măsuri înainte să se rănească cineva grav la uși din cauza îmbulzelii”.

Previous Story

Brașov. De ce ursul nu a hibernat și a mers prin oraș, ajungând pe la Coresi? Explicațiile specialiștilor

Next Story

Accident Brașov. Alt pieton spulberat pe trecere! Starea pietonului este gravă. S-a întâmplat pe o trecere din Ghimbav