Brașov. Târg de Iarnă la Eliana Mall, “Made în România”. Programul aici

Last Updated on decembrie 14, 2018 Când cumpărăm un obiect artizanal, o creație a unui designer român sau alegem să ne înfrumusețăm sărbătorile cu un obiect de decor hand made, alegem de fapt să mai punem o cărămidă a curajului românesc de a produce ceva de calitate.

Așadar, hai în 14-16 decembrie, la Târgul de Iarnă #Elianamall să dăm mână cu mână și să ne bucurăm împreună de tot ceea ce au de oferit acești producători, meșteșugari, designeri sau artizani din România.
Brașov. Târg de Iarnă la Eliana Mall, “Made în România”. Programul aici 1

Vei găsi de la sucuri naturale și delicii culinare, la bijuterii și accesorii, obiecte specifice sărbătorilor de iarnă și mai ales cadouri pentru cei dragi și familie.

Hai la târg pentru că e nevoie de tine să cumperi produse ce poartă eticheta cu “Made în România” și să ai încredere în produsele românești!
Programul târgului este următorul:
Vineri, 14 decembrie: 13.00-21.00
Sâmbătă, 15 decembrie: 9.00-21.00
Duminica, 16 decembrie: 10.00-17.00”

Previous Story

Brașov. Adrian Veştea: „Videofibrobronhoscopul este aparatul de ultimă generație pe care conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov l-a achiziționat cu fonduri asigurate din bugetul Consiliului Județean. Cu ajutorul lui, pacienții cu …”

Next Story

(Foto) Accidente Brașov. Mașină răsturnată pe drumul de Poiană, 4 autovehicule lovite într-un accident între Brașov și Ghimbav. Motorul la o mașină a zburat pe contrasens