Brașov. Adrian Veştea: „Videofibrobronhoscopul este aparatul de ultimă generație pe care conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov l-a achiziționat cu fonduri asigurate din bugetul Consiliului Județean. Cu ajutorul lui, pacienții cu …”

Last Updated on decembrie 14, 2018 Consiliul Județean anunță că un aparat performant de endoscopie pulmonară, în valoare de 278.000 de lei, a intrat în dotarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov printr-o finanțare asigurată de CJ.

Adrian Veştea: „Videofibrobronhoscopul este aparatul de ultimă generație pe care conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov l-a achiziționat cu fonduri asigurate din bugetul Consiliului Județean.

Brașov. Adrian Veştea: „Videofibrobronhoscopul este aparatul de ultimă generație pe care conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov l-a achiziționat cu fonduri asigurate din bugetul Consiliului Județean. Cu ajutorul lui, pacienții cu ...” 1 Brașov. Adrian Veştea: „Videofibrobronhoscopul este aparatul de ultimă generație pe care conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov l-a achiziționat cu fonduri asigurate din bugetul Consiliului Județean. Cu ajutorul lui, pacienții cu ...” 2

Cu ajutorul lui, pacienții cu afecțiuni respiratorii grave vor beneficia de investigații sigure și diagnostice precise. Vom continua și în 2019 să modernizăm spitalele din subordinea noastră și să le dotăm cu echipamente medicale performante, pentru ca brașovenii și nu numai ei să se poată trata în cele mai bune condiții”.

Managerul spitalului, dr. Dan Moraru, prezintă beneficiile videofibrobronhoscopului achiziționat pentru asigurarea unor standarde ridicate în ceea ce priveşte calitatea şi siguranţa actului medical.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Lidl deschide magazinul numărul 7 cu reduceri de 20% la majoritatea produselor

Next Story

Brașov. Târg de Iarnă la Eliana Mall, “Made în România”. Programul aici