Brașov. Concerte și foc de artificii. Primarul George Scripcaru : „Vă invit pe toți în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, așa cum împreună am făcut din Brașov un oraș mai bun și mai frumos în anul care se încheie, un an important și pentru România. Vă doresc …”

Last Updated on decembrie 28, 2018 Primarul George Scripcaru îi invită pe brașoveni și turiști în Piața Sfatului pentru noaptea de Revelion. Primăria a pregătit concerte și foc de artificii.

Spectacolul va începe la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureșan“, Suzana și Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică și s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 va începe show-ul Phoenix.

Brașov. Concerte și foc de artificii. Primarul George Scripcaru : „Vă invit pe toți în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, așa cum împreună am făcut din Brașov un oraș mai bun și mai frumos în anul care se încheie, un an important și pentru România. Vă doresc ...” 1

Trupa își va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an și va continua după focul de artificii.

„Vă invit pe toți în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, așa cum împreună am făcut din Brașov un oraș mai bun și mai frumos în anul care se încheie, un an important și pentru România.

Vă doresc numai evenimente fericite şi un an nou plin de realizări, pentru că bunăstarea unui oraș ca Brașovul depinde nu numai de modul în care este administrat, ci mai ales de bunăstarea fiecăruia dintre locuitorii săi și de bucuria celor care vin să îl viziteze. La mulți ani, brașoveni și turiști, la mulți ani, Brașov, la
mulți ani, România!“, a spus primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brașovul primește 52 de autobuze electrice și hibrid. 13 autobuze electrice vor merge doar prin cartierul Tractorul

Next Story

Poiana Brașov. Doi copii pierduți în pădure. Au fost salvați de jandarmii montani și salvamontiști. Ce spun jandarmii