Update 4. Video Brașov. Ursul pe Ocolitoare, de la mall-ul Coresi

Last Updated on decembrie 4, 2018 Ursul rătăcit prin Brașov a ajuns pe Ocolitoare. Un alt video cu ursul a fost postat de polițistul Marian Godină.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă: „#roalert Sistemul RO-ALERT a fost folosit astăzi la nivelul Municipiului Brașov pentru a transmite un mesaj de înstiințare populației cu privire la prezența unui urs liber pe străzile din zona Gării.

Mesajul transmis de autorități a fost “Atenție, urs observat liber în zona strada Turnului. Evitați zona!”

În aceste momente, animalul sălbatic a fost reperat pe centura ocolitoare a municipiului, într-o zonă nepopulată, iar pentru prevenirea unor situații de risc, acesta este supravegheat de către echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

Și totuși, este bine de știut, dacă se întâmplă să vă iasă în cale un urs, prima recomandare este să nu intraţi în panică. Dacă nu sunteți observat, îndepărtaţi-vă încet, nu vă opriţi cel puțin 500 de metri și când sunteți într-o zonă sigură, anunțați autoritățile”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brasov. Update 3. Ursul a de la mall-ul Coresi pe Centura de Ocolire a orașului. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă explică ce să faci când te întâlnești cu un urs în oraș

Next Story

Brașov. Update 5. Unde a ajuns acum ursul care a alergat în voie pe traseul ITC- Bulevardul Gării – Turnului – pe lângă blocurile în construcție de la Coresi – Mall Coresi -Ocolitoare