Opera Brașov la Mall-ul Coresi, duminică, la aprinderea luminițele de Sărbători! Spectacol extraordinar, Intrarea este liberă!

Last Updated on noiembrie 27, 2018 Opera Brașov vă invită duminică la un spectacol extraordinar la mall-ul Coresi, la aprinderea luminițelor de Sărbători.

Opera Braşov: „Duminică, 2 decembrie 2018, de la ora 18.00, la Coresi Shopping Resort, Opera Brașov este invitată să aprindă luminițele de Sărbători, în cadrul unui spectacol extraordinar susținut de soliștii și Orchestra de cameră.

Opera Brașov la Mall-ul Coresi, duminică, la aprinderea luminițele de Sărbători! Spectacol extraordinar, Intrarea este liberă! 1

În programul muzical al evenimentului, ne vom delecta cu minunatele colinde românești și internaționale, precum și cu piese de sezon, dar și cu pagini din creația compozitorilor români. Participă: Mădălina Bourceanu – soprană, Asineta Răducan – mezzosoprană, Liviu Iftene – tenor, Lorand Cristian – bariton, cel din urmă fiind și prezentatorul spectacolului.
Intrarea este liberă!”

Brașovenii sunt invitați și sâmbătă, 22 Decembrie 2018 la 19:00 – 21:00, la Teatrul “Sică Alexandrescu” Brașov pentru un concert festiv.

CONCERT FESTIV
Dirijor: CRISTIAN OROȘANU
Teatrul „Sică Alexandrescu”
Sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 19.00

Filarmonica Brașov
Opera Brașov
Teatrul „Sică Alexandrescu”

Previous Story

Brașov. Excelență în chirurgia oncologică la Spitalul Sf. Constantin! Principalele domenii de excelență

Next Story

Brașov. Dispărut. Cristy Balan: „El este VERIȘORUL MEU !!! Păduraru Laurențiu , este DISPĂRUT de marți de la ora 12:00 amiaza și nu știm nimic de el, ultima oară cănd a fost văzut ia spus fratelui său că pleacă la alergat și de atunci numai dăm de el, îmbrăcat într-o geacă verde, pantaloni verzi și papuci maro !!! VĂ ROG FRUMOS DIN SUFLET DACĂ …”